-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Fikk opptur etter tøff start

Salongen til Jelena Suvajdzic har fått et godt oppstartsår på tross av koronaen

Jelena Suvajdzic har fått et godt oppstartsår for massasjesalongen til tross for koronautbruddet i mars. Treverktøyet hun bruker i en av massasjebehandlingene er kjøpt i Serbia. Jelena Suvajdzic har fått et godt oppstartsår for massasjesalongen til tross for koronautbruddet i mars. Treverktøyet hun bruker i en av massasjebehandlingene er kjøpt i Serbia.

I januar tok Jelena Suvajdzic spranget og startet opp en massasjesalong i Torgkvartalet. I mars måtte hun koronastenge, men likevel har 38-åringen maktet å jobbe seg inn i markedet.

– Jeg åpnet salongen i januar, forteller Suvajdzic, på nærmest flytende norsk.

Det er en prestasjon. Sommeren 2019 kom hun og tre barn i skolealder flyttende til Stjørdal fra Serbia, etter at mannen hadde begynt å jobbe hos Nortura i Malvik.

– Vi liker oss veldig godt i Stjørdal, og barna stortrives på skolen, forteller hun.

I løpet av fjor høst begynte Suvajdzic å se seg om et sted hvor hun kunne starte sin egen massasjesalong, og fant et lokale i Torgkvartalet.

– Jeg har åpent fire dager i uken, og fredag og lørdag er jeg i Trondheim hvor jeg også har startet opp en salong, forteller hun.

Blir anbefalt

Etter 2,5 måneder ble det midt i mars av gode koronagrunner full stopp på massasjesalongen. Helt til 26. april måtte Suvajdzic holde salongen stengt. Naturlig nok merket hun at inntektene forsvant.

– Etter at jeg åpnet igjen kom det mange nye kunder, og de anbefalte meg til andre. Etterpå har det gått riktig så bra. Jeg greier å ta meg ut en lønn som jeg er fornøyd med, forteller 38-åringen.

Varme hender

Massasjeparadiset heter salongene i Stjørdal og Trondheim, og her tilbyr hun 10 ulike typer massasjer.

– Jeg bruker blant annet ulike treverktøy i maderoterapi-massasje. Det er det ikke mange som tilbyr i Norge, og produktene har jeg kjøpt i Serbia. Jeg er også godkjent healer av healingforbundet i Norge, sier Suvajdzic.

Hun trekker også frem Reiki-massasje som en annen spesialitet.

– Kundene mine forteller at jeg gir dem en spesiell energi som jeg får brukt med mine varme hender. Healing-Reiki brukes blant annet av den beste tennisspilleren i verden, Novak Djokovic. Behandlingen renser kroppen for dårlig energi, sier Suvajdzic.

Les forrige sak:
To sjåfører anmeldes etter kontroll – én manglet yrkessjåførkompetanse

Flere brudd etter kontroll

Close