-8 °C Stjørdal, NO
19/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Fikk påsketorsk på kroken

Pappa og to døtre fikk napp

De dro ut på fisketur påskeaften. Fangsten ble en fin torsk på rundt fire kilo. Fra venstre: Eva Marie Gangås (7), Ann Marlen Gangås (5) og Eivind Gangås.

På selveste påskeaften dro de ut med båten. Utenfor Branæs-odden mot skatvalslandet beit middagstorsken på kroken.

De synes det er supert med uteaktiviteter når denne tiden byr på vel mye innetid. Jentene Eva Marie Gangås (7) og Ann Marlen Gangås (5) ble begge med pappa Eivind ut i båten for å fiske på selveste påskeaften. Det var med farfars lånte gule Silver viking og en fem hester påhengsmotor at fisket på fjorden resulterte i fangst.
– Vi fikk en rar fisk også. Det var en knurr men den slapp vi ut i vannet igjen. Dette er første gang vi har fått fisk på fjorden, fortalte jentene ivrig etter landkjenning i båthavna på Stjørdal. Lunsj under fisketuren ble medtatt i båten. Den besto i følge jentene av brødskive og knekkebrød med sjokoladepålegget Nugatti. Redningsvester er obligatorisk i bruk i båten i følge de tre ivrige fiskerne. Etter fine opplevelser på fjorden, bar det hjem til Skatval med dagens torskemiddag. Torsken veide rundt 4 kilo og utgjør et fint kortreist måltid.

 

Les forrige sak:
Se video: Sjekk den herlige påskehilsenen alle i bygda fikk

Brannvesenet og ordføreren tok turen rundt og hilste til alle

Close