-3 °C Stjørdal, NO
05/12/2020

Fikk telefon fra favorittartisten

Daba kafé i Stjørdal får besøk av artisten Siv Jakobsen

PERSONLIG FAVORITT: Velga Bakkemyr har hørt mye på musikken til Siv Jakobsen. Derfor gleder Daba-innehaveren seg veldig til fredagens gratiskonsert. PERSONLIG FAVORITT: Velga Bakkemyr har hørt mye på musikken til Siv Jakobsen. Derfor gleder Daba-innehaveren seg veldig til fredagens gratiskonsert.
Radiobingo mobil

Artisten ringte selv og ba om å få opptre

Siv Jakobsen har hatt over ti millioner avspillinger på Spotify. Fredag kommer hun til Daba i Stjørdal for å opptre med en gratiskonsert.

– Hun er ute på en cafébarturné, og ringte for å høre om hun kan komme hit å spille en halvtimes gratiskonsert for våre gjester, sier eier og driver av Daba Art Café, Velga Bakkemyr.

Daba er mest kjent for sin hjemmelagde mat i rustikke og særegne omgivelser, men det har også hendt tidligere at artister har kommet og holdt konserter inne i lokalene. Fredag klokken 14 tar Siv Jakobsen frem gitaren inne i kaféen.

– Jeg synes det er et fint tilbud til våre gjester som kan kose seg med middagsmat og lytte til fin musikk. Jeg håper også musikkelevene ved Ole Vig videregående har mulighet til å komme for å oppleve Siv Jakobsen live, sier Bakkemyr.

Jakobsen lager all musikk selv, og er blitt svært godt mottatt hos musikkanmeldere. Hun har turnert både i Europa og Asia, blant annet sammen med Thomas Dybdahl. Hennes første album «The Nordic Mellow» er blitt spilt over 10 millioner ganger på Spotify.

– Jeg har hørt mye på henne i det siste, og hun lager veldig fin musikk, sier Bakkemyr.

Les forrige sak:
Ønsker «pizzabiler» til brannvesenet

- De kan benyttes som mannskapsbiler ved fullalarm, noe som gjør at de dermed får ti flere seter

Close