3 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Fikser lakken for alle

Har svingt seg opp med lakkreparasjoner

Ronny Stokke reparerer og pusser en bulk nede ved døra. Partiet får flere lakkstrøk før bilen er friskmeldt. Ronny Stokke reparerer og pusser en bulk nede ved døra. Partiet får flere lakkstrøk før bilen er friskmeldt.

MPS Micropaint på Hell har siden oppstart i 2012 hatt økende oppdrag innen bilsegmentet. Oppretting og reparasjoner av lakkskader er hverdagsjobb hos herrene på Hell.

Spesialistene på småskader tilbyr reparasjon av store og små lakkskader, mindre bulker, felger og plastfangere. Med Micropaint sin lange erfaring, har oppdragene bare økt i omfang. Brødrene Ronny og Bjørnar Stokke fra Selbu tok over Skulbørstad-verkstedet på Hell. Olaf Skulbørstad bygde opp verkstedet i sin tid. Her har også bedriften investert i lakkboks for heldekkende billakkering.

– Det er tydelig lett å få en skramme i lakken. Samtidig oppleves det kjedelig å få en skade på bilen uansett årsak. Hos oss kan som regel de fleste småskader og bulker ordnes med et resultat opp imot det mest optimale, sier Ronny Stokke.

Bedriften har også bokser lakkspray med ulike fargevarianter. Dette er ment som et supplement for hurtig reparasjon av mindre riper.

– Investering i lakkboks, har det betalt seg?

– Vi fant tidlig ut at lakkboks trengte vi, selv om hovedsatsing hos oss er mindre reparasjoner. Ta gjerne turen innom for en veiledende samtale om behovene for lakkreparasjoner eller utretting av mindre bulker, sier Ronny Stokke hos Micropaint på Hell.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Kantspiller Jørgen Sollihaug har bestemt seg for å fortsette fotballkarrieren i Stjørdals-Blink.
Sollihaug blir i Blink

Skriver under ny kontrakt denne uka

Close