6 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Filipinsk kveld med suksess

Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

I innbydelsen til dette samværet var opplyst at det ville bli litt filipinsk kulturinnslag, og ikke minst servering av matretter fra landet. Arrangøren hadde regnet med litt over hundre deltakere, men faktum var et det troppet opp over to hundre gjester. Det var skikkelig trangt om plassen, men hjerterom og et smilende vertskap ordnet opp. Det mest imponerende var matserveringen som var beregnet til litt over hundre. Selv med en deltakelse som var dobbelt så stor, var det rikelig med mat til alle, og ikke minst var det smakfull mat.

 

Underholdning

Første post fra scenen var den filipinske nasjonalsangen med nasjonens flagg. Her gjorde kveldens konfransier, Tommy Raaen, en flott presentasjon av flagget og litt historiske ting fra Filipinene. Sang og dans ble fremført av unge jenter på en sikker og flott måte.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Gjester

Som nevnt var det i overkant av to hundre som hadde funnet veien til samfunnshuset. For den nye foreningen ble dette en start med en oppslutning som sikkert overgikk arrangørens forventninger. Ordføreren var invitert til dette arrangementet. Han hadde sikkert gode grunner til at ikke var til stede for å dele ut sin gavesjekk. Det merkelige er at ingen i det politiske styrende miljøet ikke kunne overta. Stjørdal kommune reddet ansiktet ved at AP-politiker Rose Vinge fikk ordet og kunne gi rosende ord til de frammøtte.

Den Filipinske forening, Værnesregionen, er et meget positivt innslag i regionen.

 

 

 

 

Les forrige sak:
Adventsnatt i kirken

  Kirken går nye veier for å få de yngre til […]

Close