15 °C Stjørdal, NO
19/05/2019

Finner ikke ny rektor

Ingen aktuelle til å ta over sjefsstolen ved Hegra ungdomsskole

Hegra ungdomsskole skal ha ny rektor, men så langt har det vist seg vanskelig å finne en arvtaker til Gisle Amundal. Hegra ungdomsskole skal ha ny rektor, men så langt har det vist seg vanskelig å finne en arvtaker til Gisle Amundal.

Svært få har lyst å bli rektor ved Hegra ungdomsskole. Kommunen finner ingen ny rektor, og løser det med en midlertidig løsning.

– Vi utvidet fristen, men da denne gikk ut hadde vi bare to søkere. Det synes vi er i spinkleste laget, sier etatsjef for oppvekstetaten i Stjørdal kommune, Ann Kristin Geving.

Hun og hennes medarbeidere har undret seg over hvorfor så få har lyst å bli rektor, men har ikke konkludert på noen som helst måte.

– Vi skulle ønsket oss flere søkere. Den siste tiden har vi lyst ut en del lederstillinger i oppvekstetaten, men aldri har antall søkere vært så få som nå, sier Geving. Nå legger hun Hegra-stillingen litt på is og håper at aktuelle kandidater skal komme i rett modus om noen måneder.

– Det vi tenker er at skolefolk, og aktuelle søkere, kan være mer på jobbjakt i forkant av et nytt skoleår. Derfor finner vi nå en midlertidig løsning og lyser ut jobben på nytt tidlig i 2019, sier oppvekstsjefen.

Nåværende rektor Gisle Amundal går over i pensjonistenes rekker ved årsskiftet. Fra 1. januar blir det dermed ny, midlertidig rektor ved ungdomsskolen i Hegra.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi jobber med en intern løsning for tiden. Denne skal være på plass i god tid før årsskiftet, sier Ann Kristin Geving.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Knuste vindu på barnehage

Pøbelstreker ved Geitspranget naturbarnehage

Close