16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Finpusser Lånkerevyen

alt

REVY: De siste prøvene foran årets Lånkerevy gjennomføres i den siste uken foran premieren på lørdag 6.oktober. Vi kan bare si at de vil innfri forventningene også denne gang. Billettsalget viser at det bare er 30 billetter ledig til premieren. 
 
Lånkerevyen holder den standard som folk forventer. Under helgas prøver fikk vi både se og høre at aktørene bare har litt finpuss igjen før det hele er på plass. Mange av sangnumrene er svært gode med perfekt musikkfølge av Johahns orkester. Denne gang var det også kostymer som ble tatt i bruk. Vi blir imponert over det engasjement alle viser.
 
Venter publikum
Vi håper at de billettene som ikke er solgt får sine kjøpere, sier Harald Morten Bremseth, som sammen med de andre fløy høyt og lavt for å gi gode råd. Lånkerevyen og Trudvang har blitt et samlingssted der ungdom kan samles. Engasjementet blant ungdommen er utrolig bra. I selve revyen er det 30 impliserte, mens serveringspersonale kommer i tillegg. I og med at revyen er alkoholfri, kan ungdommer under 18 bli en del av revymannskapet.
 
Premiere
Som nevnt er det premiere 6. oktober. De som ennå ikke har skaffet seg billetter må være raske. Bare 30 billetter kan kjøpes. Vi fikk anledning til å se bruddstykker av revyen, og kan bare si at en inngangsbillett er garantert god lørdagsunderholdning.
 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
 

Les forrige sak:
Ahmad Reza Sottani, Meysam A. Hosseini, Morteza Rahimi fra henholdsvis Iran og Afghanistan i tillegg til Maryam Hamud og Saido Essa Hamud med bakgrunn fra Somalia skal sammen med flere ungdommer og studenter fremføre drama på FN-dagen 24.oktober på Stjørdal Bibliotek. Øverst i trappa koordinator Mari Moe Krysinska.
Skal gi FN-dagen innhold

  Kulturverksted for ungdom med base i Stjørdal består i dag […]

Close