12 °C Stjørdal, NO
21/09/2019

Fire vil bli ny rådmann

Tidligere stortingsrepresentant er en av søkerne.

Torhild Aarbergsbotten er en av bare to offentlige søkere.

Torhild Aarbergsbotten er sektorsjef i Meråker kommune. Nå har hun søkt på stillingen som rådmann.
Torhild Aarbergsbotten er sektorsjef i Meråker kommune. Nå har hun søkt på stillingen som rådmann.

Fire søkere er å finne på den offentlige søkerlisten til å overta som rådmann i Meråker etter Henrik Vinje. Han gikk som kjent av som øverste administrative leder i Meråker kommune i januar i år. Så langt har Inge Falstad vært konstituert som rådmann.

På den offentlige søkerlisten står Torhild Saltvik Aarbergsbotten (49) og Even Fossum Svendsen. Sistnevnte er oppført med stilling som innehaver/daglig leder og er bosatt i Trondheim.

Aarbergsbotten har nylig gått i gang med jobben som sektorsjef for kommunal utvikling i Meråker, og har altså søkt på jobben som «daglig leder» i Meråker. Aarbergsbotten har adresse Brekstad, men er stort sett bosatt i Stjørdal. Hun har bakgrunn som politiker for Høyre, og da hun startet i jobben som sektorsjef i Meråker kom hun direkte fra Stortinget der hun var fast møtende vararepresentant for statsråd Linda Hofstad Helleland.

Det er to søkere til rådmannsstillingen som er unntatt offentlighet. Det eneste som er kjent om disse er at det er en kvinne og en mann.

Les forrige sak:
FØR SKJEMA: Mandag åpnes Voldsbrua for trafikk i begge retninger. Det er tre uker tidligere enn tidligere varslet fra Statens vegvesen.
Ett felt stengt i en måned

Bruarbeid på E6 varer til midten av juni - sjekk den køa.

Close