20 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Fjellkongen løper for tvers-rekord

Samler inn penger til Barnekreftforeningen underveis

Hallgeir Martin Lundemo styrer trimpoengappen i Meråker og kan konkludere med at de 420 deltakerne har tilbakelagt en distanse som tilsvarer nesten seks ganger rundt jorda. Hallgeir Martin Lundemo styrer trimpoengappen i Meråker og kan konkludere med at de 420 deltakerne har tilbakelagt en distanse som tilsvarer nesten seks ganger rundt jorda.

Hallgeir Martin Lundemo samler inn penger til Barnekreftforeningen underveis.

Grytidlig lørdag morgen starter Hallgeir Martin Lundemo på en ny utfordring. 12 mil fra riksgrensen ved Sylsjøen til Stjørdal står på planen, og på planen står også en ny rekord.

– Raskeste registrerte tid tidligere er visst på 31 timer. Nå skal jeg prøve å klare dette på 24 timer, sier Hallgeir Martin Lundemo.

Ikke bare løper han for rekord, men Lundemo løper også for en god sak.

– Det er for barnekreftsaken i Trøndelag. Det er opprettet en egen Vipps-konto med nummer 1180760. Alle som vil kan støtte formålet, og pengene vi får inn går uavkortet til Barnekreftforeningen i Trøndelag. Gir du støtte og tipper tiden jeg bruker på turen, kan du også vinne en premie, sier Hallgeir Martin Lundemo.

Planen er å starte klokka 4 lørdag morgen og målgang altså et døgn senere.

Les forrige sak:
- Vi skal strekke oss til det ytterste med å svare på spørsmål og gi råd denne dagen i byggevarehuset, det blir gode pristilbud og aktiviteter, sier butikksjef Jan Borge Larsen og interiørekspert Mette Hole. Begge to sier det også er barnas dag denne torsdagen på Byggmakker Aasen & Five.
Tid for oppussing og høstmesse

Masse tips og gode tilbud før høysesongen for oppussing

Close