-0 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Fjerde mest attraktiv i Trøndelag

Nummer 50 i «Kommune-NM»

Stjørdal er en attraktiv by og kommune, og rangeres som den fjerde mest attraktive i Trøndelag. Stjørdal er en attraktiv by og kommune, og rangeres som den fjerde mest attraktive i Trøndelag.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Stjørdal ender på 50. plass i «Kommune-NM» der samtlige 422 kommuner i landet måles på attraktiviteten for næringslivet. Trondheim er klart mest attraktiv i Trøndelag og ender på 4. plass i NM. Stjørdal er hakk i hæl med Vikna på 48. plass og Frøya på 49. plass.

De 422 kommunene er rangert ut fra de økonomiske prestasjonene og rammebetingelsene for næringslivet i kommunene. «Kommune-NM» i 2019 dekker de fem temaene næringsliv, arbeidsmarked, demografi, kompetanse og kommuneøkonomi. Det er NHO som står bak rangeringen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Mange kommuner jobber intenst for å skape nytt liv til bygd og by. Det er også helt nødvendig fordi vi vil trenge mange tusen nye jobber her i landet hvert år framover.  Derfor behøver kommunene private bedrifter.  Resultatene fra Kommune-NM viser hvor i landet næringsklimaet er best.  Derfor er kommunevalget i høst viktig, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til egen nettside.

Slik er plasseringene til de øvrige kommunene i Værnesregionen:

Malvik: Nummer 15 i Trøndelag – nummer 132 i landet.

Selbu: Nummer 25 i Trøndelag – nummer 239 i landet.

Frosta: Nummer 35 i Trøndelag – nummer 326 i landet.

Meråker: Nummer 41 i Trøndelag – nummer 368 i landet.

Tydal: Nummer 46 i Trøndelag – nummer 392 i landet.

Les forrige sak:
GAMLE KOLLEGER BLIR SOM NYE: Jo Kristiansen (i midten) blir ny butikksjef hos Jan Sakshaug Sport. Dermed gjenforenes han med Aud Ravlo Sakshaug og Jan Sakshaug.
Bytter ut Nava med Sakshaug

Tilbake der karrieren startet i 1986

Close