4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Flere klager på festbråk

Politiet mottok flere henvendelser om bråk rundt sentrum

(Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen) (Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen)

Natt til søndag mottok politiet flere klager på støy rundt om i Stjørdal. Mange av klagene var på russen.

Ved flere av tilfellene hadde ikke politiet mulighet til å sjekke ut forholdene, men ved tilfellene hvor politiet rykket ut, ble de møtt av russ som var forståelsesfull og roet ned bråket for å sikre natteroen.

– Klokken 23 ble det meldt om en samling av russ ved Sara-bygget på Sutterøya. En patrulje var på stedet, og det var en del musikk der. Patruljen gikk rundt og pratet med russen, og prøvde å få ned lydnivået. Det var rundt femten russebusser på stedet, men de beskrevet som bare fine ungdommer, sier Øystein Sagen ved politiets operasjonssentral.

Det kom også inn klager i Stjørdal sentrum og Storvika, hvor det ble meldt om flere russebiler. Politiet hadde derimot ikke kapasitet til å dra ut.

– Problemet er at russebilene ikke har noe dedikert sted å oppholde seg på, men en plass må de være på under koronatider. Selv om det kom noen klager gjennom lørdagskvelden og natten, er vi godt fornøyd, sier Sagen.

Gjennom natten var det kun ett tilfelle hvor politiet fikk gjentatte klager på høy musikk, og det var ikke relatert til russen.

– Klokken 23:40 kom det en klage på festbråk i Stjørdal sentrum. Vi sendte en patrulje til stedet, og da var det rolig. Klokken 01:45 ble vi oppringt igjen om samme sted, og da var det fortsatt musikk på adressen. Det roet seg ned ganske raskt etter det, sier Sagen.

Les forrige sak:
Blir anklaget for dårlig vaksineprioritering

- Særdeles kritikkverdig, mener forening

Close