16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Flere reisende på Værnes

412.650 passasjerer i september måned

(Illustrasjonsfoto)

412.650 passasjerer reiste til og fra Trondheim lufthavn Værnes i september måned. Det er en vekst på 1,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

– Innlandstrafikken økte med 2,2 prosent. Det er fortsatt trafikken til Oslo lufthavn som øker mest, samtidig som antall avganger til Kristiansand er økt betydelig. Trafikken direkte til utlandet fra Værnes var i september 1 prosent høyere enn i 2017. Reduserte avganger sammenlignet med september 2017 ga en reduksjon i antall reisende til Stockholm, London og Alicante. Samtidig var veksten i antall reisende til København, Rhodos, Palma og Gdansk positiv, sier Ellen Weidemann som er sjef for forretningsutvikling ved Trondheim lufthavn Værnes.

Hittil i år har det reist 3.325.146 passasjerer via Værnes. Det er på nivå med fjoråret.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Trafikkbildet er preget av en del kanselleringer i forbindelse med uvær i vinter og flyttingen av Norwegian sitt basefly til Oslo. En økning i antall avganger til Evenes, Kristiansand, Gdansk og Split er godt mottatt med flere reisende. Tilsvarende ser vi en reduksjon i antall reisende på destinasjoner med redusert tilbud, sier Ellen Weidemann.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Utforkjøring på Prestmoen

Føreren skal være bevisstløs

Close