5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Flott mottakelse i Lokstallen

|||| De har nå på gang sin åpne utstilling med tema lys i Lokstallen. Lørdag ble det publikumssuksess med åpning klokken 12.00 av ordfører Ivar Vigdenes. Søndag 11.mars åpner dørene klokken 12.00 i Lokstallen. Damene som viser utstillingen LYS i mars er Kristin Grendal Bones, Bodil Hofstad, Oddrun Øfsti Brandsæter, Marit Øien Eiksund, Grethe Lindseth og Åse Steiro Johnsen.|Lilly Stokke og Signe Oddny Arntzen likte utstillingen LYS i mars.|Bodil Hofstad fra Malvik maler bilder også med ilagt spesialpapir som effekt. Her ved et bilde med litt personlig preg fra en nære og selverfart hendelse.||

Utstillingen Lys i mars som lørdag åpnet i Lokstallen viser flere ulike uttrykksformer. Et kunstnerisk mangfold med foto, gullsmedarbeider og malte bilder fikk mye fin omtale etter at ordfører Ivar Vigdenes åpnet salgsutstillingen. Søndag er det nye muligheter for å nyte både kaffe, kaker, foto og kunst.

Utstillingen Lys i mars presenterer flere uttrykksformer innen billedkunst og brukskunst. Lørdag klokken 12.00 var det offisiell åpning ved ordfører Ivar Vigdenes til vakre toner fra piano. I likhet med de poenger ordføreren la vekt på, viste også publikum stor interesse for utstillingen med flere spennende uttrykksformer.

– Det har vært en stor glede fra første stund å oppleve den positive responsen fra publikum, sa Bodil Hofstad fra Malvik. Hun deltar i Lokstallen med egne malte bilder. Som en av seks utstillere, vektlegger hun gleden av å kunne dele egen kreativitet med andre denne helga i mars. Publikum kan kombinere det visuelle, kjøpe sine utvalgte verker og nyte drikke og spisende i Lokstallen. Søndag er det nye muligheter.  

To voksne skolevenner på visitt

Damene Signe Oddny Arntzen og Lilly Stokke vokste opp sammen i Skjelstadmarka. De gikk på skolen i barndommens bygd. Lørdag tok de to turen til åpning av salgsutstillingen i Lokstallen på Stjørdal.

– Vi synes denne utstillingen med tema lys viser et flott mangfold. Samtidig ser vi at de som sammen stiller ut det de har laget er med å skape noe positivt i dobbelt forstand. De er selv skapende, og denne salgsutstillingen viser deres kreativitet samtidig som den skaper aktivitet i Stjørdal sentrum. Et flott tiltak vi håper de viderefører, sa Signe Oddny og Lilly.

Coop Storlien artikkelnivå

Utstiller Kristin Grendal Bones har blant annet vært blueskunstner under Blues in Hell. Oddrun Øfsti Brandsæter er kanskje mest kjent for både stilleben og portretter med figurative uttrykk. Marit Øien Eiksund, med oppvekst og barne- ungdomsår fra adresse ved Sandskogan i Stjørdal, har med sin fotokunst, noen montasjer og illustrerte diktbøker. Gullsmed Åse Steiro Johnsen viser frem og selger egne produkter i edelt metall fra eget verkstedet ved Notenget. Grethe Lindseth stiller ut egne kreative foto tatt med speilreflekskamera. Dette er også bilder av høy kvalitet som formidler stemning og øyeblikk. Bodil Hofstad fra Malvik har maling som pusterom, hun maler gjerne ulike motiver i akryl på lerret også i kombinasjon med Decoupage.

 

Les forrige sak:
||
Tromsdal kan få elitedebuten

Lørdag kveld sparker Ranheim og Brann i gang årets eliteserie i […]

Close