2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Flunkende ny restaurant snart klar

1. april vil restauranten fremstå som totalrenovert, sier hotelldirektør Arild Vollan ved Scandic Hell. Gjestene på Scandic Hell har etterlyst en uterestaurant. Nå blir ønsket innfridd utenfor sørsida av hotellet. 1. april vil restauranten fremstå som totalrenovert, sier hotelldirektør Arild Vollan ved Scandic Hell. Gjestene på Scandic Hell har etterlyst en uterestaurant. Nå blir ønsket innfridd utenfor sørsida av hotellet.

– Jeg er stolt og glad for at Scandic og KLP i fellesskap ønsker å satse ytterligere 100 millioner kroner på å ruste opp Scandic Hell etter et år der vi har levert rekordresultater. Renoveringen er et spleiselag mellom Scandic og huseier KLP. Men nå er det ikke snakk om utvidelser. Vi er opptatt av å ta best mulig vare på den bygningsmassen vi har til glede for våre gjester. Derfor er vi knallharde med å prioritere hotellrom og få mest mulig ut av det, sier Vollan og forteller at det totalt er 157 rom og bad som skal totalrenoveres.

Stenger deler i perioder

Han lover at hotellet vil jobbe hardt for at gjester skal bli så lite berørt som mulig i perioden med renovering.

– Dette løser vi med at de områdene hvor det jobbes mest intenst vil bli stengt i perioder, samt gode provisoriske løsninger. Nå har vi stengt av hele 6. og 7. etasje for en totalrenovering av alle hotellrom. Arbeidet med hotellets nye restaurant går for fullt. Etter planen skal den stå klar allerede til den strategiske dato 1. april. I dag er restauranten flyttet til bankettsalen i Hell Congress Hall. Det fungerer utmerket, sier Vollan som videre forteller:

– Siden skal vi jobbe oss nedover når tida er inne. Renoveringen av rom, suiter og korridorer i vestre fløy er startet og vil bli ferdigstilt i 2019. Men i sommer med rallycross-VM i juni, Landsskytterstevnet i august og bluesfestival i september trenger vi vår fulle kapasitet for å dekke etterspørselen. Derfor skal alt arbeid i de to øverste etasjene være fullført før sommeren kommer, sier Vollan som også gleder seg til et nytt innslag.

Uteservering

– Den nyoppussede restauranten vil få uteservering. Dette gjør vi for å oppfylle ønsket fra våre gjester som gjerne vil sitte ute og nyte sommersola i den gode kveldsstemningen. Det er nyttig med presise tilbakemeldinger, sier en optimistisk hotelldirektør som har ambisjoner om å utfordre Scandic Nidelven når det gjelder å lage den beste frokosten.

Scandic Hell har de siste seks årene blitt kåret til fylkesvinner i kåringen Norges beste hotellfrokost. Nå som Trøndelag er slått sammen til ett fylke tar Vollan og hans team opp konkurransen med det som de siste ti årene har vært Norges soleklare frokosthotell, Scandic Nidelven.

– Med ny restaurant og våre fantastiske medarbeidere så skal vi gi Scandic Nidelven sunn konkurranse om frokosthegemoniet i Trøndelag og kanskje også i Norge, sier Vollan lurt.

Han er ellers glad for at hotellet har 605 egne parkeringsplasser for sine gjester. Hotellet har i dag rundt 150 ansatte fordelt på 100 årsverk.

Les forrige sak:
|||
Stappfullt på Story-åpning

- Helt vilt! Fantastisk! Artig! Superlativene hagler ut fra Christel Gustavsson […]

Close