15 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Flytter studioet «hjem»

– Jeg har vært veldig mye i Kopperå, så det er som å komme hjem for meg

NYE OMGIVELSER: Kent Inge Falkered Storengen har drevet med tatovering i mange år. Nå har han flyttet studioet sitt «hjem» til Friheim i Kopperå. (Foto: Knut Lundemo)

– Det er mye kopperåbygg i meg, så dette blir bra. Kent Inge Falkered Storengen åpnet i helgen sitt nye tatoveringsstudio i forsamlingshuset Friheim, nettopp i Kopperå.

Kent Inge Falkered Storengen har drevet sitt Copper Creek Tattoo Studio i lokaler helt ved E14 i Dalådal fram til nylig. Nå har han flyttet det «hjem» til Kopperå. Samtidig har han vært tatovør ved et studio på Heimdal. Og midt oppi det er han i gang med å utdanne seg til helsefagarbeider gjennom «Menn i helse»-prosjektet. Årsaken til det er helseutfordringer i forbindelse med tatovørjobben, som han trodde skulle bli hele hans yrkeskarriere.
– Nå kan jeg mikse denne kreativiteten min med omsorgsarbeid, – det blir bra det, sier Falkered Storengen.

En dag i uka

Det er ikke marked for et tatoveringsstudio med fulle åpningstider i Kopperå, men Kent Inge Falkered Storengen har planene klare.
– Jeg er i praksis ved Halsen sykeheim fram til 17. august, og koronabegrensninger gjør at jeg ikke er i full drift. Foreløpig tatoverer jeg kun etter avtale. På sikt er tanken å kunne holde studioet åpent en dag i uka, og kanskje en kveld i uka. Vi får se, sier Falkered Storengen.

Godfølelse

Han finner seg iallfall godt til rette i Kopperå. Selv om han ikke vokste opp der selv, har han sterke tilknytninger til grenda som er tuftet på smelteverksindustrien.
– Jeg har vært veldig mye i Kopperå, så det er som å komme hjem for meg, sier Kent Inge Falkered Storengen. Han og familien flyttet dit i 2015, og nå kan han både gå og sykle til jobben i studioet.
– Det er helt topp det. Jeg kjenner allerede på godfølelsen, sier Storengen.
På 43 kvadratmeter, i det som en gang var postkontoret i Kopperå, har han innredet sitt Copper Creek Tattoo Studio. Resten av forsamlingshuset brukes jevnlig til møter og sosiale lag og tilstelninger.
– Jeg håper jo at min virksomhet også skal kunne bidra til enda mer aktivitet her. Det hadde iallfall vært supert for Kopperå, sier patrioten Kent Inge Falkered Storengen.

 

Les forrige sak:
Festfotball fra Blink ga årets første seier

Knuste Kongsvinger 5-2

Close