13 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Følger etter «gammelsjefen»

Tove Nervik blir kommunikasjonssjef i Trondheim Symfoniorkester og Opera

Tove Nervik blir kommunikasjonssjef for Trondheim Symfoniorkester og Opera.

Tove Nervik slutter som kommunikasjonsleder i Stjørdal kommune for å bli ny kommunikasjonssjef i Trondheim Symfoniorkester og Opera (TSO).

Nervik (47) startet i jobben som kommunikasjonsleder i Stjørdal kommune 1. februar i fjor. Den gang het Stjørdals rådmann Anne Kathrine Slungård. Nå er Slungård direktør i TSO, og har valgt Nervik til å bli institusjonens nye sjef for kommunikasjon.

– Tove utmerker seg med en helhetlig og strategisk tilnærming til fagfeltet, samtidig som hun liker å være tett på det operative. I en tid som stiller store krav til å utvikle det digitale, bred målgruppeforståelse og fornyelse i måten å jobbe med marked og kommunikasjons på, vil Toves erfaring og kompetanse styrke TSOs organisasjon, sier direktør Anne Kathrine Slungård i en pressemelding fra TSO.

LES OGSÅ: Hun er kommunens nye kommunikasjonssjef

Nervik selv ser fram til å komme i gang i sin nye jobb, som hun tiltrer 1. september. Det betyr at det blir med halvannet år i Stjørdal kommune, men kommunikasjonslederen har satt pris på denne tiden.

– Det har vært utrolig lærerikt å jobbe i kommunen og vi er blitt et bra team som har fått til mye. Jeg heier på de videre, – det er dyktige og veldig trivelige kollegaer, sier Tove Nervik.

Til Stjørdal kommune kom hun fra jobb i Danica Pensjon, og har også bakgrunn fra CorrOcean og Trondheim Kraft. Nå skifter hun helt bransje.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med TSO og bidra til å formidle magiske musikkopplevelser til et bredt publikum. For ei som har jobbet med kommunikasjon i mange år er det spennende å få muligheten til å videreutvikle merkevaren TSO både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Musikk og kultur er en ny bransje for meg og som jeg er nysgjerrig på å bli bedre kjent med. Jeg mener jeg kan bidra med nye innspill og vinklinger basert på den erfaringen jeg har fra arbeidslivet. Jeg brenner for kommunikasjon, formidling og samspill mellom mennesker for å nå fastsatte mål, sier Tove Nervik.

Hvem som overtar hennes rolle i Stjørdal kommune er foreløpig ikke avklart.

Les forrige sak:
Lettkledd sommerhilsen tar fullstendig av på nett

Autosenteret "bjudar på" i sin sommerhilsen

Close