7 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

«Folkekrav» om ny Audestad-konsert

Tok Søndre Kulturhjørne med storm

Det var fullsatt i Søndre Kulturhjørne under Charlotte Audestads konsert. Nå er det sterke ønsker om en ny konsert. (Foto: Siw Larsen) Det var fullsatt i Søndre Kulturhjørne under Charlotte Audestads konsert. Nå er det sterke ønsker om en ny konsert. (Foto: Siw Larsen)

Et fullstappet Søndre Kulturhjørne fikk en stor musikalsk, og verbal, opplevelse signert Charlotte Audestad torsdag kveld.

– Det var et «krav» fra publikum etter konserten om at det blir en ny konsert med Charlotte Audestad. Så da blir det nok det, sier Aud Ravlo Sakshaug, som er en av ildsjelene ved Søndre Kulturhjørne.

Konserten med den velkjente kvinnestemmen fra Hitra ble lynraskt utsolgt og det var 80 forventningsfulle tilhørere som tok plass i Stjørdals nyeste konsertlokale. Kvinnen med gitaren omtales som et verbalt unikum og formidler tekster og erfaringer med en kvinnestemmes skråblikk og munnrapp humor.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Det var ikke bare publikum som var strålende fornøyd. Charlotte Audestad selv og hennes medmusikere var også veldig fornøyd med både publikum og lokalene. Det setter vi stor pris på, sier Aud Ravlo Sakshaug.

Charlotte Audestad har tatt Norge med storm og gjorde det samme ved Søndre Kulturhjørne. Hun kommer nok tilbake i følge arrangørene. (Foto: Siw Larsen)
Charlotte Audestad har tatt Norge med storm og gjorde det samme ved Søndre Kulturhjørne. Hun kommer nok tilbake i følge arrangørene. (Foto: Siw Larsen)

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Åtte fikk bot

Kjørte for fort i 60-sone

Close