11 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Folkevandring til 1000-meterstopp

Tusenvis av mennesker har brukt lørdagen til skitur

Hundrevis av mennesker tok turen til toppen av Mannfjellet i dag og koste seg med en heftig og herlig nedkjøring. (Foto: Privat)

Godt og vel 100 biler parkert langs Torsbjørkveien og mer enn det dobbelte antall personer på tur opp til toppen av Mannfjellet. Det var køtendenser på sørsiden av Meråker i dag. Knallsol og strålende skiforhold fristet mange ut av mer eller mindre isolerte hus og hjem, og tusenvis har vært ute på skitur. Anslagene fra en spreking som var på toppen av Mannfjellet i dag anslår at det midt på dagen var mellom 200 og 300 mennesker på tur opp eller ned fjellsiden.

SEND OSS DITT BILDE FRA HELGA! Knips et bilde av det du gjør eller hvor du er i helga. Vi kan publisere det her på nettavisa eller bruke det i kommende ukes papiravis. Send ditt bilde på e-post til tips@s-n.no eller til telefonnummer 924 06 331. Vi trekker ut noen fotografer som får to Flax-lodd i postkassa 🙂

Mannfjellet er et yndet mål året rundt. Meråkers 15. høyeste fjelltopp, 1043 meter over havet, er bygdas nest mest besøkte fjelltopp i løpet av året. Men i vinterhalvåret er Mannfjellet toppen som de aller fleste søker seg til. Etter en passe strabasiøs tur, for temmelig godt trimmede mennesker, er det en praktfull tur ned fjellsiden og tilbake til  utgangspunktet ved Mannlibekken.

Les forrige sak:
Norwegian parkerer mange av sine fly på Værnes

Tar i bruk den gamle "skråbanen"

Close