9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

For et herlig show

Topp stemning på Barnas kulturmønstring.

Det var mønstret en solid gjeng med programledere som presenterte innslagene på en humoristisk måte. Fra venstre: Nora Aasland, Edvard Fridriksson Moen, Ola Rimul Rolseth, Anna Rimul Rolseth, Ingrid Aasland og Elias Ertsgaard. Det var mønstret en solid gjeng med programledere som presenterte innslagene på en humoristisk måte. Fra venstre: Nora Aasland, Edvard Fridriksson Moen, Ola Rimul Rolseth, Anna Rimul Rolseth, Ingrid Aasland og Elias Ertsgaard.

Mange, både artister og foreldre, har gledet seg lenge til årets utgave av Barnas kulturmønstring. Se alle bildene fra showet her – klikk på bildet for å se det i full størrelse!

– Jeg opptrer gjerne igjen, sier Ingrid Fridriksson Moen. 7. klassingen fra Haraldreina skole fikk æren av å avslutte Barnas kulturmønstring 2019 med en nydelig tolkning av sangen «Rise up».

Ingrid var en av hele 32 deltakere med flotte innslag både fra Hommelvik og Vikhammer der koret «Skor» som vanlig bidro med åpningsnummeret. I tillegg kom musikalfabrikken fra Trondheim som øver på en stor oppsetting av Annie senere i år.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Og «Rise up» var et helt naturlig sangvalg for 12-åringen fra Haraldreina.

– Jeg valgte «Rise up» fordi jeg synes den sangen passer godt til stemmen min.

– Hvor lenge har du sunget?

– Jeg har alltid vært glad i sang. Og det har jeg lyst til å fortsette med. Nå går jeg på kulturskolen.

– Har du deltatt tidligere?

– Ja, jeg har opptrådt to ganger tidligere.

– Blir det mange opptredener?

– Det blir helst når vi opptrer i regi av kulturskolen, sier Ingrid som nevner Taylor Swift som sin favorittsanger.

– Svarer du ja dersom noen spør deg om å opptre?

– Ja, det gjør jeg gjerne, sier Ingrid som høstet mange lovord for sin opptreden på Barnas kulturmønstring.

Blant de 32 var det mange deltakere som har vært med før, men ekstra spente er kanskje de som skal opptre for første gang. Barnas kulturmønstring er imidlertid en opptreden i trygge omgivelser med et entusiastisk publikum som fyres opp underveis.

Her er det sang, en god del dans, nydelig fiolin der Gabriel Piotrowski spilte «Yesterday» og flere trompetinnslag. Samuel og Marcus presenterte denne gang Rubik’s surprise.

Vincent Berg Espejord er ni år og går på Haraldreina skole. Dessuten går han på musikkskolen en gang i uka for å spille trommer. Men ifølge lillesøster spiller han flere instrumenter hjemme ved siden av å øve flittig på trommer som er hovedinstrumentet. Men innimellom spiller han både bass og keyboard. Vincent elsker musikk!

Frode Aune har hovedansvaret for organiseringen.

– Det er ikke farlig med et slikt arrangement med tanke på all hjelpa jeg får. Det er 6. året på rad jeg er involvert i Barnas kulturmønstring. Tidligere var jeg involvert med egne barn, men de har nå vokst ut av dette formatet. Men det er likevel en glede å få være med på dette, sier Frode Aune som også akkompagnerte flere av aktørene.

Les forrige sak:
Tore Rømo har forlenget sin åremålsstilling som teknisk sjef med seks år.
Seks år til som teknisk sjef

Rømo har forlenget åremålet

Close