22 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

For mange gir blaffen i dette skiltet

Frykter ekstra mye tungtrafikk under militærøvelsen

PÅMINNELSE: Kåre Børseth i trafikksikkerhetsutvalget minner om dette skiltet som står i hver ende av Meierivegen i Stjørdal sentrum. Beboere langs veien melder om mye gjennomgangstrafikk. PÅMINNELSE: Kåre Børseth i trafikksikkerhetsutvalget minner om dette skiltet som står i hver ende av Meierivegen i Stjørdal sentrum. Beboere langs veien melder om mye gjennomgangstrafikk.

Trafikksikkerhetsveteran Kåre Børseth får stadig flere henvendelser fra beboere i Meierivegen om trafikanter som ikke bryr seg om gjennomkjøring forbudt-skiltet.

 – Det har vært en god del henvendelser fra beboere langs Meierivegen i det siste, forteller Kåre Børseth. Han har tatt oppstilling ved skiltet som klart og tydelig viser gjennomkjøring forbudt fra østsiden. Temmelig rett utenfor hovedporten til Værnes Garnison står skiltet, mens det i andre enden er et skilt ikke langt fra Mindes Hus.

– Det er mange beboere i dette området, ikke minst i Meieritunet, og det er også en barnehage kloss inntil veien. Mange av de som bor langs Meieirivegen har henvendt seg til meg og bedt meg om å gjøre noe med dette. Det er ikke stort vi i trafikksikkerhetsutvalget kan gjøre med det, men oppmerksomhet er viktig, sier Kåre Børseth.

Han er særlig opptatt av dette nå i forkant av storøvelsen Trident Juncture som kommer til Værnes med full tyngde om få uker.

– Engstelsen til beboerne blir forsterket når vi hører om storøvelsen med kolonner av store kjøretøyer og førere som er ukjente i området. Det er viktig å poengtere at all kjøring til Værnes Garnison skal skje via rundkjøringen på Evja, inn på Øyanvegen og deretter inn på Kirkevegen, sier Kåre Børseth.

Les forrige sak:
HØYDEEFFEKT: Denne anda, med hemmelig startnummer, er nok blant favorittene i søndagens andeløp etter å ha vært på høydeopphold på Kluken, hele 1110 meter over havet. (Foto: Privat)
Ender i storform skal kjempe i elva

Skiskytterklubben lover knallhard kamp i Stjørdalsleva

Close