11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Langrennslegender gjør historisk comeback

For nøyaktig elleve år siden tok de NM-gull sammen – i dag går de på samme lag igjen!

Den gang da....Marthe Kristoffersen (fra venstre), Kine Beate Bjørnås Kveen og Guri Knotten Hetland tok NM-gull i 2008. På dagen elleve år senere går de på samme lag i NM-stafetten igjen. Den gang da….Marthe Kristoffersen (fra venstre), Kine Beate Bjørnås Kveen og Guri Knotten Hetland tok NM-gull i 2008. På dagen elleve år senere går de på samme lag i NM-stafetten igjen.

3. februar i 2008 tok disse tre langrennsjentene NM-gull på stafett. I dag, nøyaktig elleve år senere, går de på samme stafettlag igjen.

Kine Beate Bjørnås Kveen, Guri Knotten Hetland og Marthe Kristoffersen er tre av Vardens aller beste langrennsløpere gjennom historien. På denne datoen for nøyaktig elleve år siden sto de øverst på seierspallen etter NM-stafetten i Trondheim. I dag står de på startstrek igjen og utgjør Vardens tredjelag i NM-stafetten. Vi bare sier det, se opp for startnummer 44 på dagens stafett. Det er 38-åringen Kine Beate Bjørnås, gift Kveen, som har åpningsetappen. Hun skal veksle med 44-åringen Guri Knotten Hetland, som er aller mest kjent som VM-sjef i Trondheim for tiden, som skal ut å gå den andre etappen. Ankeretappen går til «ungjenta», 29-åringen Marthe Kristoffersen, som har seks NM-gull fra tidligere. Totalt har de tre Varden-veteranene hele elleve NM-gull.

Les forrige sak:
Emil Iversen (øverst), Jørgen Sæternes Ulvang (nederst til venstre) og Torstein Buan Røvik (i midten nederst) går for Vardens herrelag, mens Astrid Stav (fra øverst), Anniken Jørgensen og Kathrine Harsem går for damelaget.
Disse seks skal forsvare NM-gullene

Går ut med startnummer 1 på hjemmebane

Close