1 °C Stjordal, NO
28/01/2020

Foreldre måtte hente hjem fulle mindreårige

Mange skal ha kjøpt billett – men fikk ikke komme inn

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

Politiet i Trøndelag sendte ut en Twitter-melding sent lørdag kveld om at foreldre måtte hente hjem sine «håpefulle» fra en fest i Hegra. Det var i forbindelse med en fest på forsamlingshuset Ljosheim at politiet hadde observert mange overstadig berusede. En god del av disse skal ha vært under 18 år. Det var disse politiet ba foreldrene komme og ta hånd om.

– Vi fikk flere meldinger om at det var 14-15-åringer som var til stede. Og at en del av dem var svært beruset, uttaler politiets operasjonsleder til Adressa.no.

Enkelte medier har omtalt arrangementet som en russefest, men det skal det ikke ha vært. Festen skal ha vært en Halloween-fest, arrangert av selskapet Bullseye Event, der artistene Juur og El Papi sørget for musikken. På arrangements Facebook-side er det mange illsinte festdeltakere som hadde kjøpt billett, men som ikke fikk komme inn på festen.

– Verste festen æ har opplevd, når du stappe 1000 folk inni et lokale som tåle kanskje 200 folk, litt mere fokus på arrangementet og kanskje litt mindre på pengene? Det skriver en av de som har kommentert på arrangementet.

Denne oppfatningen deles av flere.

– Ganske sekker på at brannvesne ha satt sæ i brannbilen å hylskrikki ves dæm ha kommi å sjett mengden me folk inn der, skriver en annen som var på festen.

Les forrige sak:
Helltunnelen (Illustrasjonsfoto)
Bil kokte i tunnel

Personene ble fraktet i sikkerhet

Close