2 °C Stjørdal, NO
21/02/2019

Dette er en ulovlig kombinasjon

Last i vogntog med prøveskilt krever spesiell tillatelse

Det er ikke tillatt å frakte last i biler med prøveskilt uten spesiell tillatelse. Derfor blir føreren av dette vogntoget anmeldt. (Foto: Statens vegvesen) Det er ikke tillatt å frakte last i biler med prøveskilt uten spesiell tillatelse. Derfor blir føreren av dette vogntoget anmeldt. (Foto: Statens vegvesen)

Vogntoget som du ser på bildet ble ilagt bruksforbud og føreren ble anmeldt etter at det ble stoppet under en kontroll som Statens vegvesen gjennomførte i Stjørdal onsdag kveld. Årsaken er at semi-vogntoget hadde prøvekjennemerker, men likevel hadde med last. En annen fører ble anmeldt for å ha kjørt med utgått sjåførkort, mens en tredje ble anmeldt for utgått fartsskriver.

Under en annen vegvesen-kontroll i Stjørdal, på E14, hadde en motorsykkelfører dekket til kjennemerket, mens en personbil hadde utslitte bremseklosser. Disse to ble ilagt bruksforbud. Det samme ble en lastebilfører som hadde plassert en hylle på dashbordet som hindret sikten. I tillegg ble det påpekt flere tekniske mangler hos andre kjøretøy.

Les forrige sak:
FALT I SMAK: Sjokoladen og plantene fra Natalie Gulbrandsen Torp ble veldig godt mottatt av Marit Sund (t.v.), Gunvor Dybvad og de andre beboerne ved Lånke bosenter.
– Jeg hadde bare lyst å gi de gamle litt gaver

Lille Natalie med det store hjertet

Close