-0 °C Stjørdal, NO
19/10/2020

Foreslår å bruke 50.000 på landskamp

Rådmannen vil gi økonomisk støtte til storkamp i Stjørdalshallen

Forrige gang det var landskamp i Stjørdalshallen var 27. september i fjor. Slik så det ut da de norske damene møtte Ukraina. Forrige gang det var landskamp i Stjørdalshallen var 27. september i fjor. Slik så det ut da de norske damene møtte Ukraina.

Rådmannen i Stjørdal foreslår å bevilge 50.000 kroner til arrangementsstøtte for håndball-landskampen mellom Norge og Østerrike i Stjørdalshallen.

Det er Norges Håndballforbund (NHF) som har søkt Stjørdal kommune om støtte til gjennomføringen av landskampen onsdag 24. oktober. Støtten skal dekke ekstra kostnader ved leie av hall, treningstid, frakt og montering av gulv og annet materiell som må til for å sette Stjørdalshallen i stand til å kunne gjennomføre arrangementet.

Forrige landskamp i Stjørdal var i september i fjor da damelandslaget møtte Ukraina. Det arrangementet gikk veldig bra og NHF signaliserer at de ønsker å utvide opplæring og gjennomføring slik at man også er forberedt på de større arrangementene som kommer til regionen i tiden framover.

Rådmannen foreslår å gi håndballforbundet 50.000 i arrangementsstøtte ved landskampen i oktober. Pengene er denne gang foreslått av disposisjonsposten til formannskapet, ettersom idrettsrådet ved tidligere anledninger sterkt har uttrykk at støtte som dette ikke skal tas av tilskudd til lag og foreninger i Stjørdal.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Krakilsk mann spyttet etter festvakter

Politiet måtte rykke ut for å bistå vakter på fest

Close