16 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Forestillingen er utsolgt i Oslo – nå kommer hun til Kimen

Hun er en av Norges aller fremste komikere

Sigrid Bonde Tusvik har fått masse skryt for «Heks On The Beach». I desember kommer hun til Kimen. (Foto: Sondre Børrestad, Stand Up Norge)

Sigrid Bonde Tusviks forestilling «Heks On The Beach» har vært en kjempesuksess på Oslo-scenen Latter. 10. desember kommer hun til Kimen.

– Billettene er allerede lagt ut, og vi tror dette blir årets store julebordsslager på Stjørdal, sier markedsansvarlig ved Kimen kulturhus, Lene Fjellstad.

«Heks On The Beach» har fått anmeldelser med mange terningøyne fra de fleste store medier. Stort sett har de anmelderne trillet en 5´er for forestillingen om sladder og nett og mye mer.

– Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til, er ett av spørsmålene som Bonde Tusvik stiller.

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har også hatt kjempesuksess med en av Norges første og største
podcaster, «Tusvik&Tønne».

Les forrige sak:
Fire fikk fartsbot på fylkesveg

Kjørte for fort i 60-sone

Close