12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Fortsatt pass-plass før ferien

Fortsatt mulig å få fikset pass hvis det trengs

Britt Gjære Nesvold (nærmest) og Anne Line Vang og resten av de ansatte ved lensmannskontoret har fortsatt muligheter til å hjelpe deg med pass til sommerferien. Britt Gjære Nesvold (nærmest) og Anne Line Vang og resten av de ansatte ved lensmannskontoret har fortsatt muligheter til å hjelpe deg med pass til sommerferien.

– Det er travle tider, men vi har rom for å ta inn kunder i tillegg til booking.

Det sier Toril Sandvik, som er leder for de sivile tjenestene ved lensmannskontoret i Stjørdal.

Selv om sola skinner fra skyfri trønderhimmel er det nok mange som skal reise til sydligere strøk i løpet av sommeren. Da må pass være i orden for hele reisefølget, og Sandvik kan altså «friste» med at det fortsatt er mulig å skaffe nytt pass.

– Stjørdal lensmannskontor har åpent torsdager til kl. 17.30, sier Toril Sandvik som henviser til at all informasjon om hva du må ha med og åpningstider ligger på denne nettsiden.

Sandvik forventer at passpågangen vil holde seg noen uker til.

– Tradisjonen tro vil det sikkert være pågang til midten av juli, men «passdamene» våre er så serviceorienterte, at de ser på det som en utfordring.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Glade samarbeidspartnere for andeløpet. Fra venstre: Ole Erik Engan, Lions Club Malvik, styreleder i Malvik Turn og RG Jan Halvor Lyshaug, leder for andeløpet Per Inge Ulvang og fungerende president i Lions Club Malvik Halvard Dahle.
1.500 ender skal kappsvømme

Malvik Turn og RG ny samarbeidspartner for populært andeløp

Close