3 °C Stjørdal, NO
23/10/2018

Fortsetter i to lederverv i ett år til

|| Ann-Inger Leirtrø (i midten) fortsetter som leder av Stjørdal Idrettsråd. Her sammen med Line Moen Korstad (t.v.) og Liv Marit Sandstad Nogva som ble takket av for god innsats under idrettsrådets årsmøte. (Foto: Privat)||

Ann-Inger Leirtrø fortsetter som leder av Stjørdal Idrettsråd, og snart blir hun gjenvalgt som leder i Lånke IL. I kveld blir hun også valgt inn i styret til Nord-Trøndelag Friidrettskrets.

Hun er sentral på mange idrettsbaner, lånkbyggen Ann-Inger Leirtrø som er bosatt i Hegra. Tirsdag kveld ble hun gjenvalgt som leder av Stjørdal Idrettsråd og 21. mars blir hun etter alle solemerker gjenvalgt som leder i Lånke IL. 

– Jeg har egentlig planlagt dette ganske nøye. Jeg har gitt beskjed til valgkomiteen både i idrettsrådet og idrettslaget at dette blir mitt siste år som leder. Derfor har jeg sagt ja til spørsmålet jeg fikk om å gå inn i styret til friidrettskretsen. Friidrett er hjertebarnet mitt, og den idretten jeg har konkurrert i. Da klarte jeg ikke å si nei til dette styrevervet da jeg fikk spørsmålet, sier Ann-Inger Leirtrø.

På idrettsrådets årsmøte ble Line Moen Korstad og Liv Marit Sandstad Nogva takket av for god innsats i styret. I det nye styret har Ann-Inger Leirtrø med seg Asbjørn Andersen (nestleder), Magne Kjerkreit (kasserer), Els de Keyzer Lie (sekretær) og styremedlemmene Katarina Sederholm Hoff, Jorun Lundemo og Kjell Kristoffersen. Varamedlemmer til styret er Mette Perly Uthus og Ulf Aaring. 

Les forrige sak:
||
Skadeverk på skole

Pøbler har vært på ferde ved Ole Vig videregående skole.

Close