17 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Fortsetter samarbeidet

Opera Trøndelag har inngått ny sponsoravtale med Varig Stjørdal Gjensidig

AVTALE VARIG STJØRDAL GJENSIDIG OG OPERA TRØNDELAG: - Vi er glade for å fortsette vårt gode samarbeid, sier daglig leder i Opera Trøndelag Lars Eggen (t.v.) og daglig leder i Varig Stjørdal Gjensidig, Bjørn Ove Slind. AVTALE VARIG STJØRDAL GJENSIDIG OG OPERA TRØNDELAG: – Vi er glade for å fortsette vårt gode samarbeid, sier daglig leder i Opera Trøndelag Lars Eggen (t.v.) og daglig leder i Varig Stjørdal Gjensidig, Bjørn Ove Slind.

Lars Eggen har overtatt som daglig leder for Opera Trøndelag og er veldig glad for å fortsette samarbeidet med Varig Stjørdal Gjensidig.

Og der stiller daglig leder Bjørn Ove Slind gjerne opp.

– Vi har støttet operaen helt fra starten gjennom et godt samarbeid. Nå var det tid for å fornye den gamle avtalen. Det er vårt ønske at Lars Eggen lykkes med sin gjerning. Derfor stiller vi gjerne opp med vårt bidrag, sier Slind, som har funnet en felles forståelse for operaens betydning i en større sammenheng med Lars Eggen.

– Stjørdal er heldig som har en distriktsopera med støtte over statsbudsjettet. Den kom fra 1998 da staten også ville støtte operaoppsettinger utover i landet ved siden av den nye operaen i Bjørvika. Men vårt bidrag er avhengig av frivillig innsats som vi nyter godt av i stor stil.

– Vi ønsker å løfte fram de frivillige gjennom en egen «Frivillighetspris». Det er en oppmuntring til den frivillige innsatsen, skyter Bjørn Ove Slind inn.

Ellers er oppmerksomheten nå rettet inn mot torsdag 5. mars og premieren på Puccinis «Turandot».

– Opera Trøndelag er viden kjent for å få mye ut av sine ressurser. Sammen skal vi fortsette med å løfte fram nye og lokale talenter, sier Lars Eggen.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Politiet stanset 81 bilførere

En ble anmeldt etter kontroll fredag morgen

Close