8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Fortsetter som Blink-trener

Roar Vikvang har skrevet under kontrakt for 2020-sesongen

Roar Vikvang fortsetter som trener i Stjørdals-Blink. Foto: Stjørdals-Blink Roar Vikvang fortsetter som trener i Stjørdals-Blink. Foto: Stjørdals-Blink

I dag fredag den 13. desember ble det formelt klart: Roar Vikvang blir hovedtrener for Stjørdals-Blinks A-lag også i 2020-sesongen.

Sportslig leder for A-laget, Håvard Fuglem, kommenterer forlengelsen slik:

– Roar har vært krystallklar på at han ville ha hovedansvaret også i 2020. Nå er papirene signert og vi slipper mer usikkerhet omkring akkurat det. Roar kjenner klubben og spillerne godt, og det er helt naturlig at han skal være hovedtrener med denne gjengen i OBOS-ligaen. Roar er ikke bare faglig dyktig. Han er i tillegg veldig dedikert, nøye og ikke minst kjempemotivert. Det har han aldri lagt skjul på. Jeg er veldig godt fornøyd med at Roar går på dette med full trøkk!

Roar Vikvang ble kårets til Årets Trener i Trøndelag Fotballkrets i 2014 etter opprykket fra 3. til 2. divisjon. I høst fikk han samme utmerkelse fra Trøndelag idrettskrets etter å ha ført Stjørdals-Blink Fotball opp i OBOS-ligaen. Det i sin comeback-sesong etter at han var «ute av manesjen» i tre sesonger.

Vikvang trente Blinks A-lag fra 2011 til 2015 før han etterfulgte Are Tronseth før 2019-sesongen.

Les forrige sak:
Ronny Sandaune og Ida Rønsåsbjørg Buland fra Stjørdal arbeider hos Hageland Levanger. Her ved konseptet «Juleby» som består av mange detaljerte modeller.
Ida og Ronny i Juleby

Stjørdalingene jobber hos Hageland Levanger

Close