19 °C Stjørdal, NO
21/07/2019

Fortsetter som rådmann

Kommer til å være konstituert i stillingen i bortimot ett år

Inge Falstad fortsetter som konstituert rådmann i Meråker ut året. Inge Falstad fortsetter som konstituert rådmann i Meråker ut året.

Mens kommunen jakter på ny rådmann er Inge Falstad konstituert videre i stillingen.

Inge Falstad (54) har vært konstituert som rådmann siden Henrik Vinjes avgang i januar i år. Falstad har fått forlenget sin periode som kommunens øverste administrative leder flere ganger, og i siste formannskapsmøte ble han konstituert videre. Nå går perioden hans som rådmann ut året.

LES OGSÅ: Seks søkere til rådmannsjobb!

Falstad har hele tiden vært tydelig på at han ikke er aktuell som rådmann på fast basis, og vil gå tilbake til sin ordinære stilling som sektorsjef for helse, pleie og omsorg når ny rådmann er på plass.

– Det er ikke aktuelt for meg å søke en slik stilling, har Inge Falstad uttalt tidligere om han kunne være en aktuell kandidat.

Kommende torsdag møtes formannskapet på nytt og da er det en intensjon å komme med noe konkret rundt ansettelsesprosessen av ny rådmann.

Ren Røros Bestill mobil

Det har tidligere blitt kjent at det var opprinnelig sju søkere på stillingen ved andre gangs utlysning. En av disse har trukket sin søknad og det gjenstår seks navn på lista.

Les forrige sak:
Etter mye skuespill søkte denne skarvemora et utsiktspunkt, der kunne følge med sine små, og ikke minst oss. Her har hun full oversikt, og har Helaxfjella i synsranda.
Rypejakt året rundt

Hvis du jakter med kamera, kan du jakte året rundt!

Close