-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Forventer å øke med 50 prosent

Morten Hepsø overtar Esso-stasjonen i Stjørdal sentrum 1. desember

På fredag skal den nye bilvaskemaskinen være på plass, fra venstre: Jonas Hepsø, Morten Hepsø, André Frigstad og Tomas Berg Nilsen, de to sistnevnte kommer fra leverandøren. På fredag skal den nye bilvaskemaskinen være på plass, fra venstre: Jonas Hepsø, Morten Hepsø, André Frigstad og Tomas Berg Nilsen, de to sistnevnte kommer fra leverandøren.

Morten Hepsø overtar Esso-stasjonen i Stjørdal sentrum 1. desember. Før han begynner i jobben har han fått eierne til å skifte ut den gamle bilvaskemaskinen.

– Vi forbereder overtagelsen ved å bytte ut den gamle med en ny bilvaskemaskin. Den gamle var fra 2008, og nå var det på tide. Det er viktig at vi har skikkelig utstyr, sier Hepsø, som de siste årene har jobbet som Rema-kjøpmann i Trondheim.

Les også: Nå skal han selge pølser og bensin

Tidligere drev mannen fra Geving Rema-butikken i Stjørdal sentrum.

– Akkurat nå jobber jeg dobbelt. Jeg slutter i Rema 29. desember, men jeg har brukt de siste ukene på å forberede meg på å starte opp i bensinstasjonsbransjen igjen, sier Hepsø, som også tar over som franchisetager av den største Esso-stasjonen i Trøndelag på Sandmoen utenfor Trondheim.

Stor investering

En ny bilvaskemaskin koster penger, og det er de som har overtatt Esso-stasjonene, Norgesgruppen, som punger ut.

– En slik maskin koster et sted mellom 1,5 og to millioner kroner, men alt er bedre med den nye. Teknologien er nyere, det er bedre børster og vaskeresultatet blir bedre. Det aller beste er at mange av feilene nå kan utføres på nett i stedet for at mekanikerne må komme hit. De kan rett og slett fjernstyre maskinen, sier Hepsø.

Les også: – Det var veldig artig å bli satt pris på

Han tror kundene vil sette pris på investeringen.

– Folk vil gjerne ha så skånsom vask av bilen som mulig, og det får de med den nye maskinen. Den leser også bilen mye bedre enn den gamle. Jeg forventer en økning i omsetningen på bilvask på rundt 50 prosent, sier han.

Åpnes på fredag

Mandag startet mekanikerne leverandøren fra Holta & Håland Bilvaskeutstyr med installasjonsjobben.

– Porten er for lav til å at vi får satt den inn med en gang. Derfor må de demontere halvparten av maskinen før de flytter den inn og setter den sammen igjen. På fredag blir det åpning, sier Hepsø.

Les forrige sak:
Kontroll i tunnel endte med ett forelegg

Politiet i Trøndelag melder via Twitter natt til torsdag at UP […]

Close