9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Forventer å selge 100 sykler på én dag

Det tradisjonelle høstsalget starter torsdag

– Denne modellen av elsykkel er en Winora med Yamaha motor som er et av tilbudene på salget i neste uke, sier Freddy Moksnes.

– Torsdag klokka 9 åpner vi dørene for årets sykkelsalg, sier Freddy Moksnes hos Moksnes Sport.

– Vi har kjørt dette salget de siste 15 årene. Det har alltid samlet stor interesse. Derfor er vi forberedt på fullt «trøkk» torsdag.

– Hvor mange sykler selger dere på en slik dag?

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Jeg regner med et salg fra 80 og opp til 100 sykler på denne dagen. Vi ønsker å avslutte en flott sykkelsesong med å gi våre kunder gode tilbud, sier Freddy Moksnes hos sykkelspesialistene.

Han og resten av de sykkelgalde kan se tilbake på en bra sommer.

– I år har syklistene i det aller meste av sommeren vært svært heldige med været. Det innbyr til fine sykkelturer i våre flotte omgivelser. Her er det bare å bruke hele kommunen som for få år siden ble enda bedre utstyrt med ny asfaltering. Nå er det fint med turer enten i Vassbygda, Forradal eller på sørsida av elva, sier Freddy Moksnes som kan se tilbake på en noe spesiell og god sesong.

– Elsyklene gjør sitt inntog. De står nå for nesten halvparten av vår omsetning. Det er ingen tvil om at elsyklene har fått enda flere til å finne fram sykkelen, og nå er det ikke lenger så slitsomt å sykle opp bakkene fra Stjørdal sentrum, sier Moksnes.

Selv om sommeren er på hell er det ikke alle som parkerer bort sykkelen av den grunn.

– Vi opplever at stadig flere ønsker å bruke sykkelen hele året. Men vinters tid krever det piggdekk for å kjøre sikkert. Det betyr noen ekstra arbeidsøkter for oss, men de tar vi gjerne, sier Freddy Moksnes.

Les forrige sak:
Matbedrift i vekst satser på seier

Kjemper om seieren i "Det Norske Måltid"

Close