-14 °C Stjørdal, NO
28/11/2021

Forventer et «annet» Levanger-lag

Klart for lokaloppgjør i cupens andre runde

Toppscorer Mats Lillebo og trener Roar Vikvang er veldig klare for en tøff cupbatalje på Levanger onsdag kveld. Toppscorer Mats Lillebo og trener Roar Vikvang er veldig klare for en tøff cupbatalje på Levanger onsdag kveld.

Stjørdals-Blink knuste Levanger 4-0 i seriens første hjemmekamp. Onsdag kveld møtes lagene i cupens andre runde, og Blink-treneren forventer å treffe på et revansjesugent Levanger-lag.

– Det er bestandig artig med lokaloppgjør, og vi forventer god cupstemning på Moan. Og jeg forventer at vi møter et svært så revansjelystent Levanger, sier Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang.

Han var tydelig etter seriekampen mot Levanger om at det slett ikke var noen 4-0-kamp, og det står han fortsatt fast ved.

– Kampen var mye jevnere enn det resultatet tilsier. Vi vant fortjent, men fire mål var i overkant, sier Vikvang, som skryter av Levanger.

– Bortsett fra Fredrikstad er Levanger kanskje det laget vi har møtt som har vært kvassest. Nå har de også fått spilt flere kamper og slo Egersund, som er regnet som en opprykkskandidat, 2-0 i helga, understreker Roar Vikvang. Mot Stjørdals-Blink 2. påskedag satset Levanger mye på direkte spill, lange innkast og mange lange pasninger.

– Den gangen mente de nok at de hadde størst sjanse mot oss med den kampplanen. Mot Egersund spilte de på en helt annen måte, og jeg forventer vel at de angriper kampen mot oss på en annen måte enn seriekampen, sier Vikvang.

Stor selvtillit

Men selv om Levanger kommer fra seier mot Egersund og Blink fra sesongens første tap i Fredrikstad, skal de røde gå ut på banen å styre cupkampen.

– Vi går ut for å spille vårt spill, og har stor tro på det vi holder på med. Fredrikstad-kampen var et solid bevis på at vi holder et bra nivå for tiden. Det var små marginer som gjorde at vi tapte den, sier Roar Vikvang.

Siden 16. mai-kampen på Fredrikstad stadion har de fått lagt inn en skikkelig god treningsøkt mandag kveld. Treneren er opptatt av å holde nivå og intensitet oppe på trening med et tett kampprogram.

– Det er vanskelig å få til økter med nok intensitet mellom kampene, men vi hadde en veldig bra økt mandag, sier treneren.

Stokke er aktuell

Vikvang har en tilnærmet fulltallig tropp å plukke fra, og utelukker ikke at det blir noen endringer på laget.

– Vi rullerer ikke, men det blir nok noen justeringer på lagoppstillingen fra Fredrikstad-kampen. Uansett stiller vi veldig slagkraftig.

– Sondre Stokke har vært skadet. Er han aktuell til cupkampen?

Roar Vikvang drar på det. Storscoreren er på vei tilbake, og treneren utelukker ikke at han er i troppen til Levanger-kampen onsdag. Han er iallfall aktuell til hjemmekampen mot Vidar på søndag.

 

Les forrige sak:
Ada Arnstad sier nei til gjenvalg som leder for Senterungdommen. (Foto: Ragne Borge Lysaker)
Arnstad gir seg som leder i Senterungdommen

Nå skal hun hjem til Trøndelag

Close