2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Fotball-legender til Kimen-quiz

Nå kan du teste deg på spørsmål fra Drillo og Scheie

Det disse ikke vet om fotball er vel strengt tatt ikke verdt å vite. Drillo og Arne Scheie kommer på quizkveld i Kimen i januar.

For aller første gang blir det quiz i Kimens storsal. Og quizmastere er ingen ringere enn Egil «Drillo» Olsen og Arne Scheie.

Onsdag 22. januar kommer mannen som førte Norge til to VM-sluttspill på rad, i 1994 og 1998, og sto bak «Miraklet i Marseille» da Norge slo Brasil og gikk videre i VM, og Norges aller mest kjente fotballkommentator til Kimen.

– Disse gutta trenger nesten ingen introduksjon; Drillo ledet landslaget i vår storhetstid, den gang Norge var rangert som nummer 2 på FIFA-rankingen og slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper. Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen.

Hun forteller at Drillo og Scheie har plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse.

– Nå går derfor oppfordringen til alle regionens idrettslag og quiz-glade mennesker; dann lag, meld dere på og bli med på moroa. Du kan bli med som enkeltperson eller danne lag på inntil seks personer, sier Fjellstad.

Les forrige sak:
Vil bygge eget eggpakkeri

- Målet for oss er at vi skal kunne jobbe på som eggprodusenter på heltid

Close