9 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Fotballekspert tipper Blink helt nederst

– Jeg tror Blink mangler det lille ekstra

Sånn så det ut på Nye Blinkbanen i fjor høst. Fredag starter endelig 1. divisjonssesongen løs, og eksperter tror det blir en tøff kamp for å overleve for Stjørdals-Blink.

Ekspertene tror Stjørdals-Blink får en knalltøff sesong i Obos-ligaen.

En av de mange fotballekspertene, Jørgen Tjærnås,tipper laget helt nederst av de 16 i ligaen.

– Jeg tror Blink mangler det lille ekstra som skal til for å klare det, og at det blir nedrykk på første forsøk. Samtidig tror jeg ikke det påvirker dem å bli tippet ned av de fleste i år. I fjor var de underdogs og gjorde det utmerket, skriver Nordicbets ekspert på norsk fotball, Jørgen Tjærnås i sin vurdering av de 16 lagene i Obos-ligaen.

Tjærnås tar en gjennomgang av de mange endringene i Blink-laget fra i fjor til i år og konkluderer med at det kan bli tøft å gjenskape det tydelige angrepsspillet hvor indreløpere og kanter er med mye framover i Obos-ligaen.

– I vinter har de ikke sett solide nok ut til å få tro på at de skal klare seg. Og overgangsvinteren viser at de er smågutter i dette selskapet. Det er mange spillere inn som har vært gode i trønderske 2.divisjonsklubber, konkluderer Tjærnås med.

Les hele vurderingen til fotballekspert Jørgen Tjærnås her!

Til tross for en dyster spådom antyder at med «stang inn» så kan Blink klare seg i en tøff liga.

– Obos-ligaen er ikke større enn at små klubber i framgang kan komme opp og holde seg der i to-tre sesonger. Å klare det over lengre tid er imidlertid tøft, og Blink «hører ikke til» på dette nivået. Men med plass til få trøndere i Rosenborg, og med Ranheim i Eliteserien de to foregående sesongene, har de klart å ta plassen som tredje mest attraktive trønderklubb foran lag som Byåsen, Levanger, Nardo og Strindheim. Nettopp Levanger viste at det er mulig å holde seg en stund, skriver Tjærnås, som altså tipper Stjørdals-Blink på 16. plass av 16 lag i Obos-ligaen.

Les forrige sak:
Politiet vil at foreldre følger med på strandfester

Ber alle gjester i Storvika om å ta ansvar

Close