10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Fotograf Eir på ny adresse

Fotograf Eir-Jørgen Bue flytter inn i Kjøpmannsgata 46 “øverst i gata” ved rundkjøringen. Her med et bilde som tidligere har vært med i “Profilen” i avisa Stjørdals-Nytt.

 

Fotograf Eir- Jørgen Bue har tatt med seg kameraer og studioutstyr på flyttelasset fra Innherredsveien til Kjøpmannsgatas øvre del. Ved rundkjøringa i Kjøpmannsgata 46, skal Eir og de studioansatte ta imot sine portrett- og fotokunder.

 

Stoltheten er til å ta og føle på etter at Studio G-fotograf Eir-Jørgen Bue nå kan tilby kundene et komplett nyrenovert fotostudio i Kjøpmannsgata 46 på Stjørdal. Det topp moderne fotostudioet som åpner offisielt første lørdag etter påske, er fullspekket med det aller nyeste innen foto- og lysteknologi for å oppnå gode skarpe bilder.

Coop Storlien artikkelnivå

– Når vi nå skifter adresse på Stjørdal, lanserer vi samtidig et bredere tilbud innen foto. Studiofotoet med det tradisjonelle portrettet har fått en bredere betydning på den måten at portretter gjerne kan tas hjemme hos kunden eller på ulike lokaliteter. Du kan godt si at vi liker å fremstille vårt fototilbud som “moderne og skapende”, sier Eir- Jørgen Bue. Konfirmasjon, bryllup og portrett er fortsatt klassikere, men Bue tar også andre oppdrag som passbilder, restaurering av gamle bilder og generelle fotooppdrag eksempelvis i reklame-sammenheng. Fotografen, som ikke er ny på adressen “Thesalongen” i Kjøpmannsgata 46, har hatt sin fotopraksis i dette bygget tidligere. Bue lager også spesiallagede speil og tilbyr fotokunst i lokalene.

 

Det spesielle portrettet

Eir- Jørgen Bue har årelang erfaring som profesjonell fotograf. Han kan vise til mange høyt hengende titler innen foto, og deltok nylig på en av verdens største lysmesser i Sveits. Han er fast bidragsyter i avisa Stjørdals-Nytt med lokale og regionale portretter i “Profilen”. Bilder som gjerne er litt annerledes og mindre statiske.

– Hos fotografen skal ting være litt lett og lekende. Får vi frem smilene blir gjerne resultatene best, sier Bue og innrømmer at det også kommer mye kompetanse inn i bildet om fotoresultatene skal bli gode. Studioet har nettopp klargjort bildene fra årets konfirmanter. Mange andre begivenheter med bryllup og familiefotografering hører også den kommende sommeren til. Når fotograferingen er over, har Eir- Jørgen god hjelp i Turi Marte og Marte før bildene presenteres for kunden. Et portrett på veggen hjemme skal jo gjerne vare i generasjoner. Eir- Jørgen og hans studioarbeidere i Kjøpmannsgata 46 er garantister for at “minnene” bevares i glass og ramme. Som Bue alltid minner om; Tiden går fort, skynd deg til fotografen!

Les forrige sak:
Analysesjef i Terra Markets Stig Myrseth (i midten på bildet) hadde en markedsgjennomgang og orienterte selskapets anbefalte aksjer på aksjekvelden i regi av Hegra Sparebank. Her er han sammen med f.v. Øivind Olsen, fagansvarlig sparing og plassering i Hegra Sparebank og Gunnar Birkevold, markedssjef i Terra Fondsforvaltning.
Aksjekveld i Hegra

Torsdag arrangerte Hegra Sparebank aksjekveld med analysesjef i Terra Markets, Stig […]

Close