19 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Fra Stjørdal til NM i friidrett

Maria, Thale og Thea kjører nå til Byrkjelo for å delta på NM i friidrett i helga

GLEDER OSS TIL NM I BYRKJELO: - NM er alltid et av årets høydepunkt. Vi skal gjøre vårt beste, sier f.v. trener og sjåfør Ole Eilif Jensen, Thea Leirfall Bremset, Thale Leirfall Bremset og Maria Børstad Jensen som er halve troppen fra Stjørdal Friidrettsklubb. GLEDER OSS TIL NM I BYRKJELO: – NM er alltid et av årets høydepunkt. Vi skal gjøre vårt beste, sier f.v. trener og sjåfør Ole Eilif Jensen, Thea Leirfall Bremset, Thale Leirfall Bremset og Maria Børstad Jensen som er halve troppen fra Stjørdal Friidrettsklubb.

Maria Børstad Jensen, Thale og Thea Leirfall Bremset kjører nå til Byrkjelo i Gloppen kommune i Sogn og Fjordane for å delta på NM i friidrett i helga.

– Målet er å kaste spydet over 50 meter. Det er meldt om våte forhold, men det er vi vant til, sier en ivrig Maria Børstad Jensen som gleder seg til å konkurrere i selskap med norske EM-stjerner.

– Tenk det, nå blir både Jakob Ingebrigtsen, Karsten Warholm, Henrik Ingebrigtsen og Karoline Bjerkeli Grøvdal medkonkurrenter i ett og samme stevne. Det er veldig inspirerende, sier hun.

Thale og Thea Bremset ser også fram til NM og stiller godt forberedt. Thale skal delta i lengde.

Thea stiller denne gang opp i både lengde og høyde. Målet er alltid å gjøre det best mulig.

– Så får vi se hvor langt det rekker, sier Thea og Thale, som gleder seg til å konkurrere i samme stevne som de norske heltene fra friidretts-EM.

Coop Storlien artikkelnivå

Trener Ole Eilif Jensen stiller opp som sjåfør på den lange kjøreturen.

– Det er langt, men det er et utrolig vakkert landskap som vi skal kjøre gjennom, sier han.

– Vi gleder oss! Det skal bli kjempemoro å delta i friidretts-NM, sier Maria, Thale og Thea.

Resten av troppen kjører senere i dag under ledelse av Stig Lien. Julie Johnsen og Mali Ingeborg Vollan deltar i spyd. Stine Grong Ruud hopper stav.

Byrkjelo arrangerte første gang NM i friidrett i 1988. Det var året før Stjørdal for eneste gang så langt var arrangør i 1989. Siden har Byrkjelo arrangert NM i 1999, 2011 og nå for fjerde gang i 2018. Byrkjelo er merittert som arrangør av friidrettsstevner.

NRK har god dekning av mesterskapet. Kanskje får vi også noen glimt av deltakerne fra Stjørdal?

Les forrige sak:
Ny rektor på Skatval skole, Espen Aarnes, hilser på førsteklasseelev Lars Jacob Fiskvik.
Spennende skolestart

Etter en lang sommerferie var det klart for skolestart

Close