7 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Fraråder reiser til Steinkjer

Foreløpig frem til og med mandag 12. april

Kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

Foreløpig frem til og med mandag 12. april.

Stjørdal kommune har gjennom koronapandemien bedt folk begrense reiseaktiviteten til ulike deler av landet, basert på lokal smittesituasjon. Nå anmoder de om å ikke å besøke Steinkjer.

– Kommunen har utover senkvelden i går onsdag 7. april fulgt utviklingen i Steinkjer nøye, og nå ønsker vi å komme med en sterk anmodning. Det anmodes sterkt om å unngå all reisevirksomhet som ikke er strengt nødvendig til/fra Steinkjer, både jobbrelatert og privat. Dette med umiddelbar virkning og foreløpig fram til og med mandag 12.april, skriver kommunedirektør Tor Jakob Reitan, i en pressemelding, tidlig torsdag morgen.

Les også: Syv smittet – mellom 300 og 500 personer må fredag holde seg hjemme

Steinkjer er en kommune som stjørdalinger besøker ofte, og motsatt.

Anmodningen er både et resultat- og en konkretisering av allerede gjeldende råd fra Stjørdal kommune om å unngå reiser til eller besøk fra områder med høyt smittetrykk.

– Vi vil være tydelige allerede nå fordi smitteoppblomstring hos oss i mellomjula lærte oss at konkrete handlinger og tid er viktige faktorer for å stoppe smitte. Det anses viktig å gå ut med vår sterke anmodning før reiseaktiviteter fredag og inn mot helgen tar til, skriver Reitan.

Les forrige sak:
Mann har tatt tilhold ved jernbanestasjon – Et gjentagende problem

- Det er sjenerende for andre på stasjonen, sier operasjonsleder

Close