-9 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Fredrikstad snublet – seriefinalen er «avlyst»

Nå står opprykkskampen mellom Blink og Kvik Halden

Sondre Hopmark Stokke i skuddet mot Levanger lørdag. Nå venter Fredrikstad kommende søndag. Det gamle storlaget er nesten ute av kampen om opprykk til 1. divisjon etter tap mot Moss søndag.

Fredrikstad var storfavoritt til opprykk og alt lå til rette for et heidundrende toppoppgjør på Blinkbanen kommende søndag. Men den gamle storheten og fortsatt hardtsatsende klubben snublet fire runder før slutt. I dagens Østfold-derby mot Moss tapte Fredrikstad 0-1 hjemme på Fredrikstad stadion og dermed er de åtte poeng bak Stjørdals-Blink idet tre serierunder gjenstår. Dermed er det fortsatt teoretiske muligheter til at Fredrikstad kan rykke opp, men det er vel strengt bare teori.

Dermed er det Blink og nyopprykkede Kvik Halden som trolig vil ta hånd om både direkte opprykk og kvalifiseringsplassen fra denne 2. divisjonsavdelingen. Kvik Halden imponerte stort søndag ettermiddag da de slo Egersunds 3-0 på bortebane. Østfold-laget, som trenes av Kent Bergersen, er med det to poeng bak Blink før de tre siste kampene.

Fredrikstad blir likevel en joker i innspurten. Først møter de Stjørdals-Blink kommende helg og i nest siste serierunde tar de imot Kvik Halden.

Les forrige sak:
Hele barnehagen er med på dyrkingen

- Nå er det nesten tomt, og til neste år skal vi dyrke mye mer

Close