8 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Frifunnet etter slåsskamp på bursdag

Bare ett av vitnene hevdet å ha sett mannen slå med glassflaske

(Illustrasjonsfoto)

En mann måtte sy 20 sting i ansiktet etter et basketak på en bursdagsfeiring i fjor høst. En mann fra Frosta tidlig i 20-årene er frifunnet for å ha slått mannen med en glassflaske slik han var tiltalt for. Kun ett av vitnene som forklarte seg i Inntrøndelag tingrett hevdet å ha sett Frosta-mannen slå den andre mannen med en Smirnoff Ice-flaske, og at dette skjedde før basketaket på dansegulvet. Flere av de andre vitnene forklarte seg i strid med dette vitnets forklaring.

– Flere av vitnene har forklart at det var mørkt i lokalet og at det sto på diskolys som gjorde det vanskelig å se. I tillegg hadde alle som har forklart seg inntatt alkohol på festen. Flere av vitnene har også forklart at det var flere andre personer på dansegulvet som prøvde å gripe inn i basketaket. Etter dette er det bare ett vitne som forklarer å ha sett den tiltalte slå fornærmede med en glassflaske. Usikkerheten han gir uttrykk for, samt at hans gjengivelse av hendelsesforløpet strider mot de andre forklaringene retten har hørt, gjør at retten ikke vil legge avgjørende vekt på hans forklaring. Retten mener at det samlet sett er rimelig tvil om tiltalte har slått fornærmede med en glassflaske, eller om skadene har skjedd på en annen måte, skriver retten i sin dom, som dermed frifant mannen tidlig i 20-årene.

Les forrige sak:
BUTIKK FOR FLERE: Daglig leder Gunnar Frost ved Frosta Innkjøpslag vil utvikle denne butikken til å bli en butikk som favner flere. Det skal han gjøre ved å utvikle sortimentet, kunnskapen og markedsføringen.
Skal vokse i større område

Innkjøpslag satser tungt i hele regionen

Close