11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Friidrettsanlegget klart

 

HIL friidrett, anleggsansvarlig HIL og Malvik kommune gjennomførte siste befaring mandag denne uka og godkjente friidrettsanlegget klar til bruk fra dagen etter.

 

På kommunens hjemmeside presiseres det at det er strengt forbudt å bruke gressmatta og tilsådde arealer ved gjerdene. Gressmatta er ferdig sådd og gjødslet, men blir ikke klar til bruk før juni 2014. Entrepenøren Tverås har noe gjenstående arbeid rundt banen som såing, asfaltering og istandsetting av gjerde. De skal også istandsette grusbanen.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Med en friidrrettsbane med fast dekke på Øya stadion i Hommelvik får idrettsmiljøet på tettstedet et fullverdig idrettsanlegg for flere idretter – sentralt i Hommelvik og midt mellom to skoler.

Friidrettanlegget med seks løpebaner vil gi et løft i forhold til å kunne tilby gode treningsfasiliteter,såvel i skoletida, som treningsarena, som friidrettsaktivitet og som konkurransearena.

 

Øya stadion vil med realiseringen av friidrettsbanen bli en naturlig arena for større idrettsarrangementer og stevner.

 Det vil bli en større markering og offisiell åpning av banen i regi av HIL friidrett.Dato for dette er foreløpig ikke satt.

 

Foto: Malvik kommune.

Les forrige sak:
Sterk besøksvekst

  Selbuskogen Skisenter investerer 25 millioner kroner for en 4,5 km […]

Close