-1 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Frisk trening hos Zone 24

En energisk spinningtime med instruktør Trond Svarva.

 

Det trimmes og trenes aktivt hos Zone 24 i Havneveien 16 på Stjørdal. Her får kroppen mosjon 24 timer i døgnet, og timeplanen utvides stadig med nye treningsformer.

Det nye treningssenteret på to etasjer i Havnegata 16 befinner seg i nyrenoverte lokaler fulle av variert treningsutstyr. Her settes det opp individuelle treningsprogram, slik at hver enkelt kan trene med eller uten apparater i eget eller andres tempo. 30 minutter rokkering, 60 minutter zumba, en halvtime kettlebells eller morgenspinning fra klokka 09.00 med instruktør står på menyen. Spinningrommet i 2.etasje har 33 sykler med topp moderne utstyr og avtrekk. Her snurrer hjulene både morgen og kveld. Spreke spinnere fra Byggmakker Aasen & Five tester ut syklene når avisa er på besøk en sen kveldstime.

-Vi har hatt en klar økning i medlemstallet de siste ukene. Vi hadde ikke forventet dette før ute i februar, så dette tyder bra for oss på Zone 24, sier daglig leder Leif Tore Jacobsen. Når vi avlegger fitnessenteret et besøk, er spinningssalen full av treningsivrige deltakere. Nede i første etasje trenes det Submission wrestling på matter i salen i regi av instruktør Bjørn Terje Moen. Instruktør i kettlebells er Lars Christian Steen. Han har også spinning- timer og veksler på dette med Trond Svarva eller Tove Fjellanger. Steen er kursutdannet i denne kuletreningen kettlebells med russisk opprinnelse. Kettlebells oppsto først av trening med kornvekter, og denne treningsformen tar hele kroppen i bruk.

-Vi kjører rygg, skuldre og motorisk trening der hele kroppen styrkes. Du får en sterk indre muskulatur med kettlebells, forteller Lars Christian Steen. Det var visstnok Allan Fallerød i Trondheim som innførte dette med Kettlebells til Trøndelag.

Trening uten bindingstid          
På Zone 24 trener du uten bindingstid, og når som helst på døgnet. Daglig leder hos Europris på Stjørdal, Vigdis Sørgård Larsen, trener jevnlig på Zone 24.

– Jeg ga mine ansatte 2 måneder trening her som julegave, og det er nok en god investering etter som vi har mange tunge løft i hverdagen, forteller Sørgård Larsen etter en lengre treningsøkt sammen med sønnen. Ingen bindingstid og lave innmeldingsavgifter faller tydelig i smak hos flere som trener hos Zone 24. Kun en måned oppsigelsestid knytter deg til senteret om andre treningsformer er mer fristende. Fitnessboksing og Zumba i organiserte former, eller rett og slett egentrening uten noen forpliktelser kjennetegner Zone 24. Vil du våkne skikkelig, kan morgenspinning være tingen for deg. Alle fra 12-16 år kan trene i følge med en voksen. Resepsjonen med salg av treningsklær og styrkedrikker er betjent fra morgen til kveld. Her treffer du Linda og de andre smilende blant betjeningen.    

-Legg turen innom og test oss ut, utfordrer Leif Tore Jacobsen, før han på nytt må instruere nye trimmere i det nye trenings- og fitnessenteret.

Les forrige sak:
Royal Caribbeans Allure of the Seas

Verdens største Cruise skip er klart. 11. november ankom skipet hjemhavnen […]

Close