17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Friskus Naturterapi – for kropp og sjel

Terapeuter og ildsjeler på Friskus Naturterapi, f.v. Ann Kristin Edvinsen og Berit Byberg

 


Senteret startet opp med tre terapeuter for vel tre år siden, nå fortsetter de videre med to drivere, Berit Byberg og Ann Kristin Edvinsen. –Vi er godt innarbeidet med konseptet vårt og ser at folk er blitt mer åpen for det alternative og benytter senterets ulike aktiviteter i større grad. Det er først og fremst et terapisenter. Vi har en økning i kundemassen og er takknemlige for at folk kommer tilbake, sier Berit og Ann Kristin, som begge er utdannet i Fysiopati TCM (Traditional Chinese Medicine). De har nylig gjennomgått et VEKS kurs som Helsedirektoratet har pålagt naturterapiforbundene å gi sine medlemmer. Gjennomført kurs er et kvalitetsbevis som gir rett til å stå oppført i registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysundregistrene. Registreringen kan være med på å luke ut useriøse aktører. -Vi er stolte og glade for å kunne skilte med kursbeviset, sier Berit Byberg.

 

Alternativ dag

Hellsenteret uke 25 mobil

Hvert år under junimartnan på Stjørdal er det ”Alternativ dag” på senteret, der folk kan treffe deltakere fra alternativmiljøet. Årets arrangement bød på flere trekkplastre for de innvidde i miljøet. Norges kanskje mest kjente medium, Tone Marie Berge, ”Spåkaill” Per Alfred Halsaunet, landskjent etter TV Norges ”Jakten på den 6. sans” og flere andre som jobber med ulike terapiformer og intuitivt arbeid. Mange muligheter for besøkende til å utvide sin horisont.

 

Andre aktiviteter

I tillegg til ”Alternativ dag” arrangeres det alternativmesser to ganger i året. Senteret har et ekstra behandlingsrom og kurslokale som leies ut etter avtale. En liten butikk setter også sitt særpreg på senteret. Fra høsten skal jordmor Berit Hembre med firmaet Lykkeliten ha faste kontordager i lokalene. -Vi vil fortsette i samme ånd som før, men kommer selv til å stå for flere arrangementer etter hvert, med meditasjonssirkler og mediumsirkler. Nye aktiviteter blir lagt ut på nettsida vår. Og så vil vi gjerne formidle at vi har gode sommertilbud på behandlinger nå, avslutter Berit og Ann Kristin.

 Norges kanskje mest kjente medium, Tone Marie Berge. Her selger hun sin bok skrevet om hennes spesielle evner og utviklingsvei fram til i dag der hun i tillegg til jobben som medium også holder kurs i mediumskap. Boka selges på Friskus.

Jordmor Lykkeliten, Berit Hembre har som spesialområde ”Naturlig fødsel” og tilbyr bl.a. private fødselsforberedende kurs og assistanse ved hjemmefødsel. Hun vil fra høsten ha kontor hos Friskus.

Kennenth Laugen fra Trondheim med sine symbolfylte og fargesterke oljemalerier. Han er spesielt opptatt av hvordan farger påvirker oss i livet. Laugen er også lærer og holder kurs i div. kreative uttrykk.

 Kjent fra ”Jakten på den 6. Sans” , ”Spåkaill” Per Alfred Halsaunet fra Brønnøysund.

 Fire Spirit, sjaman og healer Wilhelm Strindberg, har flere ganger besøkt Friskus på messer, holdt kurs og trommesirkler.

 

Les forrige sak:
Ukas fotokonkurranse

  {pgslideshow id=29|width=640|height=480|delay=3000|image=L}   {phocagallery view=category|categoryid=29|limitstart=0|limitcount=0}

Close