10 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Frister med åpen påskecafé og knallvarm solvegg

Kent Storengen i Kopperå IL reklamerer med praktfulle påskeforhold ved Fjergen

Fjergen er en av mange perler i det meråkerske utfartsterrenget. En skitur hit i påska kan også kombineres med litt servering fra Fjergencafeen som Kopperå IL drifter. (Foto: Privat) Fjergen er en av mange perler i det meråkerske utfartsterrenget. En skitur hit i påska kan også kombineres med litt servering fra Fjergencafeen som Kopperå IL drifter. (Foto: Privat)

– Vaffel, kaffe, varm solvegg og praktfulle skispor. Kent Storengen i Kopperå IL reklamerer med praktfulle påskeforhold ved Fjergen.

Fjergencafeen har åpent lørdag og søndag i palmehelga og hele påska fra skjærtorsdag.

– Cafeen er åpen fra klokka 11 til 15, og byr på det meste som en café skal by på, lover Kent Storengen i Kopperå IL.

Fiskekonkurranse

I tillegg til det «vanlige» blir det andakt og gudstjeneste på langfredag og etter andakten er det mulig å bli med på den tradisjonelle påskefiskekonkurransen på Fjergen. Påskeaften er det også tradisjoner for da arrangeres skiløpet Kalvhåmmårdilten. Den dagen fyres grillene ved Fjergencafeen opp.

– Vaffel og kaffe og mer til selges hver dag vi har åpent og vi tar imot både Vipps og «små mengder» kontanter, sier Kent Storengen.

Topp skiforhold

Turen til Fjergen kan tas fra flere retninger, men felles for alle er at det er topp skiforhold på gang.

– Vi i Kopperå IL kjører som vanlig opp skispor fra Thune i Kopperå til Fjergencafeen hver åpningsdag. Følg med på skisporet.no for informasjon om når spor er kjørt, sier Kent Storengen.

Fjergen er også mulig å nå med utgangspunkt fra skistadion i Grova, og fra Fersdalen. Storengen har også forstått det som at Storlirenn-traseen kjøres opp til påske, og da kan det være ypperlig med en rast i solveggen på Fjergencafeen.

 

 

 

 

 

 

Les forrige sak:
Lånke feide over 5. divisjonskollega Kvik2 i Tronheim og vant serieåpningen 0-5.
Lånke serieåpnet med storseier

Vant 0-5 borte mot Kvik2 i Trondheim

Close