-9 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Fritidsleiligheten ble 850 000 dyrere enn antydet

Fire budgivere var interessert i leiligheten i Fagerlia

ATTRAKTIV: En leilighet i dette bygget ble solgt for 850 000 kroner over prisantydningen. Leiligheten ligger kloss inntil alpinbakkene i Fagerlia i Meråker. (Foto: Heimdal Eiendomsmegling)

I løpet av to og en halv time var fire budgivere på banen. Det gjorde at leiligheten som hadde en prisantydning på 1 750 000 kroner ble solgt for 2,6 millioner.

– Det var en artig dag på jobben for å si det sånn, sier eiendomsmeglerfullmektig Anders Nygaard hos Heimdal Eiendomsmegling i Stjørdal.
Fritidsleiligheten i Fagerlia i Meråker var tydeligvis veldig attraktiv. Den tolv år gamle leiligheten ligger i nærheten av Kirkebyfjellet Konferansesenter, har to soverom og et areal på 54 kvadratmeter.
– Var leiligheten spesielt attraktiv eller var prisantydningen en grov bom fra megleren?
– Det selges ikke mange fritidsleiligheter i dette området, men vi satte prisen basert på tidligere salg i området. Det hjelper på prisen at det var så mange som fire budgivere, sier Nygaard.
Eiendomsmeglerfullmektigen som håndterte omsetningen forteller om en meget fornøyd selger, men også en fornøyd kjøper fra Innherred.
– Hva var det som gjorde at prisen på denne leiligheten ble så mye høyere enn prisantydningen tilsa?
– Det er vanskelig å si, men det er en «ski in – ski out»-leilighet. Den ligger nesten midt i alpinbakken. I tillegg er den veldig enkel å vedlikeholde, sier Anders Nygaard.
Det ble arrangert en fellesvisning i leiligheten i tillegg til en privat visning. Totalt fem interessenter var innom på de to visningene, og fire av dem var altså så begeistret at de var med på budrunden.
Eiendomsmeglerfullmektigen er naturlig nok fornøyd med denne litt spesielle dagen på jobb.

 

Les forrige sak:
Plasserer ut mottakscontainere

Nå kan du levere klær til gjenbruksbutikken døgnet rundt

Close