8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Frøken Linn flytter fra Hell Kjøpesenter

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til Frøken Linn på Trægården, Ranheim, sier Laila og Linn Balstad.

 

Det er nå seks år siden Linn Balstad åpnet butikken Frøken Linn på Hellsenteret, og den eies i dag av Linn, Laila og Reidar Balstad.

Utvalget har bestått av mye ting og tang, interiør og møbler til heimen og hytta .Intensjonen har hele tiden vært at kunden skal oppleve god service og det å  kunne finne det lille ekstra i butikken. Målet har vært å kunne tilby litt annet enn det vareutvalget de store kjedene har. Kundene har latt seg begeistre, og det er mange som nå synes det er trist at butikken forsvinner fra senteret.

Senteret har gjennomgått flere ombygginger de senere årene, og siste tilvekst er Biltema som skal etablere seg med en ny, stor butikk. I den anledning må det nye ombygginger til, og Frøken Linn har stilt sitt lokale til disposisjon. Kontrakten til Frøken Linn går ut til høsten, og i og med at de for to år siden kjøpte butikken Levende Rom på Ranheim finner de det nå hensiktsmessig å flytte all sin virksomhet dit.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder fra Hell Kjøpesenter og samtidig ønske gamle og nye kunder velkommen til Frøken Linn på Trægården, Ranheim, sier Linn, Laila og Reidar Balstad.

Les forrige sak:
Anne G. Gresseth (markedsansvarlig og Jon-Eirik Elvsveen (adm.banksjef) fra Selbu Sparebank delte ut sjekken til Tomas Renå. (Foto: Selbyggen v/ Bodil Rygg).
Skistipend til Tomas Renå

  Tomas Renå deltok i vinter i den digitale og landsomfattende […]

Close