11 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Frostabua blir godt mottatt

Den selvbetjente handlebua er fylt opp med lokalproduserte fristelser

SELVBETJENT SUKSESS: De har fått på plass og åpnet Frostabua på rekordtid. Fredag 10. juli åpnet Hilde Aune og Kristian Ulvik den selvbetjente handlebua på området rett overfor Kiwi. Her har Frosta kommune prosjektert et kommende torgområde. SELVBETJENT SUKSESS: De har fått på plass og åpnet Frostabua på rekordtid. Fredag 10. juli åpnet Hilde Aune og Kristian Ulvik den selvbetjente handlebua på området rett overfor Kiwi. Her har Frosta kommune prosjektert et kommende torgområde.

Det skal utvikles et nytt torg nord for Kiwi-butikken på Frosta. Der kan kundene handle lokale varer i den splitter nye Frostabua.

Frosta kommune har konkrete planer for tomten mellom brannstasjonen og Kiwi på Alstad. Her skal det etableres et torg med både salgstilbud og opplevelser. Den spede start er i gang, og de minste skal boltre seg på en helt ny lekeplass. Som det første av flere tilbud er nå Frostabua åpnet. Hilde Aune (48) og Kristian Ulvik (34) er arkitektene bak nykommeren.

– Vi åpnet bua fredag 10. juli etter at Kristian hadde lagt både ideer og innsats til grunn for resultatet, sier Hilde Aune. De to har fylt opp Frostabua med mange fristelser produsert på Frosta, og dette har fra første dag blitt positivt mottatt av kundene.

– Hva kan folk på handel finne i Frostabua?

– Her har vi mange sorter grønnsaker. Noen typer varer helt unike og finnes ikke i andre butikker. «Samling av produkter i sentrum» liker vi å kalle dette tilbudet. Spekemat og kjøttretter, rotgrønnsaker ferdig kuttet fra hovedlager, bakt potet og mojito-mix på flaske. Flere produkter kommer til etter hvert. Velkommen på handel! sier Hilde Aune og Kristian Ulvik, som holder åpent fra klokken 07.00 til 23.00.

Les forrige sak:
Velger å avlyse storarrangement

Har vært gjennomført hvert år siden 1995

Close