15 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Frostafestivalen avlyst

 

På nettsidene til festivalen står det ;

Frostafestivalen avlyses

Fredag 22.juli ble Utøya, Oslo sentrum og Norge rammet av ondskapen. En ondskap satt i system av minst en paranoid person med uhyrlige meninger og blottet for respekt for liv og menneskers ukrenkelighet. En ufattelig tragedie har funnet sted, en tragedie som savner sidestykke i etterkrigstidens Norge. En uhyre feig handling som ikke minst har rammet et ufattelig antall ungdommer. Våre tanker går til de som er direkte rammet og deres pårørende. Nå skal vi alle stå opp for dem og det de trodde på i de vanskelige dagene, ukene og månedene som kommer.

Dette er ikke bare et angrep på den politiske ledelsen i Norge og Arbeiderpartiet gjennom sin ungdoms- organisasjon AUF. Dette er et angrep på det norske folk, det norske demokratiet, på ytringsfriheten og på alle oss som tror på et flerkulturelt samfunn og evnen til fredelig sameksistens. Uansett politisk ståsted så slutter vi oss til AUF-leder Eskil Pedersen som på pressekonferansen lørdag sa:» I dag er vi alle AUF-ere!».

AUF skal tilbake til Utøya! Det er det klare budskapet fra AUF-lederen i dag. Det er vi glade for! Ondskapen og et forkvaklet politisk syn skal ikke seire.

Coop Storlien artikkelnivå

Frostafestivalen er sterkt preget av de tragiske omstendighetene i Oslo. Festivalen har derfor i samråd med artister funnet det ikke riktig å gjennomføre kveldens arrangement. Dette satt i sammenheng med siste døgns tragiske hendelser, i respekt for de pårørende og alle involverte.

Frostafestivalen får nå mange henvendelser angående refusjon av billetter. Ettersom den juridiske siden ennå ikke er avklart mht eventuell force majeure, må festivalen nødvendigvis ha noe mer tid før vi kan gi et endelig svar på dette. Det er imidlertid bestemt at alle med festivalpass får gratis inngang på Frøyafestivalen som går av stabelen 5.-6. august.

23. juli 2011

Hallbjørn Stenhaug Festivalsjef

Les forrige sak:
Utøya tragedien – krisemøte idag

  - Vi er oppe i en ufattelig tragedie. Det er […]

Close