11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Frykter dårligere tilbud til hørselshemmede

– Vi er redde for at køene blir lenger og kostnadene store

Leder i eldrerådet, Jon-Anders Myrvang, og resten av rådet er bekymret for tilbudet til de hørselshemmede. Leder i eldrerådet, Jon-Anders Myrvang, og resten av rådet er bekymret for tilbudet til de hørselshemmede.

Eldrerådet i Stjørdal er opptatt av de varslede endringene i tilbudet for hørselshemmede.

Dagens situasjon er en løsning som eldrerådet er godt fornøyd med.

– Hjelpemidler for hørselshemmede finnes lett tilgjengelig for brukere i Stjørdal og i resten av Værnesregionen. Kort ventetid og rimelige avstander blir satt pris på. Men nå har Helse Midt-Norge bestemt at hørselsklinikkene i Stjørdal, som begge er tilknyttet private spesialister på øre, nese og hals i Trondheim, ikke lengre får myndighet til å anvise rekvisisjoner via NAV, sier eldrerådets leder Jon-Anders Myrvang.

Han er ikke beroliget av at omsorgssjefen opplyste i eldrerådets møte at et slikt tilbud vil bli etablert ved DMS i Stjørdal.

– Eldrerådet er i tvil om dette vil bli et like godt tilbud som det vi har i dag. Vi er redde for at køene blir lenger og kostnadene store. Rådet vil sterkt oppfordre til at dagens ordning opprettholdes og forventer at framtidas tilbud blir minst like godt som det hittil har vært, sier Myrvang på vegne av eldrerådets medlemmer.

Les forrige sak:
Fem ungdommer tatt for narkobruk

En av guttene ble aggressiv og politiet ble tilkalt

Close