4 °C Stjørdal, NO
03/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 08

Frykter ikke ”den vanskelige andresesongen”

Kapteinen tror Blink kan bite bra fra seg kommende sesong

Stjørdals-Blinks kaptein Vegard Fiske gleder seg til en ny sesong i OBOS-ligaen og tror Blink kan bite bra fra seg og kanskje sikte høyere opp på tabellen. Arkivfoto: Åge Sjølstad Stjørdals-Blinks kaptein Vegard Fiske gleder seg til en ny sesong i OBOS-ligaen og tror Blink kan bite bra fra seg og kanskje sikte høyere opp på tabellen. Arkivfoto: Åge Sjølstad

Stjørdals-Blink-kaptein Vegard Fiske tror Blink kan bite bra fra seg i den kommende sesongen i OBOS-ligaen og frykter ikke ”den vanskelige andresesongen”.

– Etter en ferie der vi har samlet litt krefter møtes vi igjen på mandag, og da er vi i gang for fullt. Vi gleder oss til en ny sjanse i OBOS og til å vise at vi har noe der å gjøre, og kanskje sikte oss litt lenger opp på tabellen. Nå har vi fått et år med erfaring, og vet mer hva vi går til, sier Blink-kaptein Vegard Fiske.

Han forteller at spillerne har trent bra på egen hånd siden laget tok ferie etter seieren over Asker i kvalifiseringskampene like før jul, som sørget for fornyet kontrakt i divisjonen.

– Vi har holdt treningen ved like selv med et treukers treningsopplegg som vi har gjennomført på egen hånd. Vi fikk dagene i romjula til å slappe helt av, også var det i gang på nyåret umiddelbart. Det er viktig at vi møter godt forberedt alle sammen, sier midtstopperen.

Kartum borte

Det snakkes ofte om ”den vanskelige andresesongen” for lag som rykker opp og berger plassen på første forsøk. Selv om Blink hadde en nedadgående kurve i fjor høst, har Fiske tro på at laget skal bite godt fra seg når sesongen sparkes i gang i begynnelsen av april.

– En av grunnene til at man snakker om den vanskelige andresesongen er at det kan være utfordrende å holde på spillere, og det ser vi et eksempel på i Sander Kartum, som har dratt til Kristiansund. Det er et stort tap for oss, men jeg mener vi fortsatt har en slagkraftig tropp som kan gjøre det bra, sier Fiske, og legger til at han gleder seg til å følge utviklingen til Kartum i KBK.

– Bra dekning på midtbanen

– Så du mener det ikke er behov for forsterkninger?

– Selv om Kartum dro mener jeg vi har bra dekning på midtbanen, men jeg vet det jobbes i kulissene med å hente spillere, sier Fiske.

– Hva tar dere med dere fra fjorårssesongen?

– Offensivt er vi gode og ligger helt i toppen når det gjelder antall scorede mål. Det vi må jobbe mer med er å tette igjen bakover, og evne å legge oss litt lavere og låse av enkelte kamper. Det er tøft å stå høyt i samtlige 90 minutter i alle kampene. Det å få luket igjen litt mer bakover tror jeg blir en viktig faktor, sier 27-åringen.

– Tom vil gjøre en kjempejobb

Nå gleder Blink-kapteinen seg til å bli bedre kjent med den nye hovedtreneren Tom Dent, som han tror kommer til å gjøre en god jobb og forhåpentligvis utvikle laget videre.

– Det kommer inn en trener med noen nye tanker og øvelser som vi er spente på. Jeg vet at Tom kommer til å gjøre en kjempejobb, han lever og ånder for dette. Han er en ballbesittende og fremoverrettet type, og har nok mange tanker som vi skal få ut på feltet når vi kommer i gang. Det blir spennende og vi gleder oss, avslutter Blink-kapteinen.

Les forrige sak:
Fire sendt til legevakt etter trafikkulykke på E14

Én person ble behandlet på stedet

Close